Oldal frissítése

ASUS STRIX Z270F GAMING

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX Z270F GAMING

Kivételes játékosoknak különleges alaplap kell, amely megnyitja számukra az utat a kiválóság felé. Ez a ROG (Republic of Gamers) sorozatú alaplap tökéletesen megfelel ennek a követelménynek. Prémium felszereléseivel csúcs fejlesztései a legmagasabb teljesítményt garantálják a legújabb játékokat játszók örömére. Az Intel Z270 chipset az LGA1151 foglalattal lehetővé teszi a legújabb Intel Kaby lake processzorok számára a bennük rejlő potenciál teljes kihasználását. Az ASUS STRIX Z270F alaplap ugyanakkor nem csupán csúcstechnika, hanem egy stílusos kiegészítő is azok számára, akik szeretnék széppé tenni játékgépüket. Az alaplap optimális helye egy átlátszó falú gépház. Az Aura eszközzel személyre szabhatod a LED háttérvilágítás fényhatásait. 

Legfontosabb jellemzők

  • Z270 chipset LGA1151 foglalattal a hetedik generációs Kaby Lake processzorok csatlakoztatására
  • 4 DDR4 memóriahely 3866 MHz maximális frekvenciával
  • USB 3.1 10GB/s maximális adatátviteli sebességgel
  • A Power Control DIGI+ technológia a legpontosabb áramellátást biztosítja
  • Grafikus kártyák használhatóak AMD CrossFire és NVidia SLI módban
  • Hangkártya kiváló minőségű 8 csatornás audioval
  • RGB Aura világítás, 4-tűs csatlakozó az RGB Aura szalagnak

Csúcs minőségű alkatrészek

Az alaplap támogatja az új Kaby Lake processzorokat, és 4 db kétcsatornás bővítőhely áll akár 64 GB DDR4 memória rendelkezésére. Az OC foglalat magasabb DDR4 frekvenciát tesz lehetővé kisebb késleltetéssel és fokozott overclocking stabilitással akár 3866 MHz-en. Az USB 3.1 (1x Type-A, 1x Type-C) akár 10 GB/s adatátviteli sebességre képes. Ha a 2 db USB 3.1 nem elég, akkor ott a 6 db USB 2.0, és a 6 db USB 3.0. A DIGI + Power Control technológia biztosítja a legpontosabb áramellátás, így optimális teljesítményt, elképesztő rendszer-stabilitást és kiváló energiahatékonyságot kapsz.

ASUS 5-utas optimalizálás

A számítógép tuningolásának bonyolult feladatát egyetlen kattintással elintézheted az 5-utas optimalizálással. Ez a rendszer alapvető funkcióit a tényleges használat alapján hangolja össze. Akár játszol, filmet nézel vagy dolgozol, a számítógép teljesítménye alkalmazkodik a tevékenységhez. Ez kiváló hatékonyságot ad, miközben energiát takarít meg. Kiemelkedő teljesítőképességgének, sávszélesség-tudatos beállításainak és nagyszerű hangvezérlésének köszönhetően a játékok gyorsan és hibátlanul futnak. 

Szenvedélyes játékosoknak

A PCI Express 3.0 slotokkal a grafikus kártyák AMD CrossFire és NVIDIA SLI módban is csatlakoztathatóak. Ez nagymértékben növeli a grafikus teljesítményt, így a legújabb játékokat is nagy - akár 4K - felbontásban játszhatod. A játékélmény csúcsra járatása érdekében a gyártó természetes hangzású, nyolc csatornás hangkártyával szerelte fel az alaplapot. 

M.2 socket a fedélzeten

A gyors SSD-k kiszolgálásáért az alaplap modern M.2 csatlakozót kapott, akár 32 GB/s maximális adatátviteli sebességgel. Így gyorsabban fut az operációs rendszer és a telepített programok, mint a szabványos SATA 3.0 csatlakozók használatával. 

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 866 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő
Hangkártya típusa SupremeFX S1120A
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x8
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC283e1
Termékszám:  90MB0SV0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15