Oldal frissítése

ASUS STRIX Z270E GAMING

4,1 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX Z270E GAMING

Kivételes játékosoknak rendkívüli alaplapokra van szükségük ahhoz, hogy még jobb játékosok lehessenek. Ez a ROG sorozat (Republic of Gamers) teljesíti ezt a követelményt 100%-osan. Prémium felszerelései, csúcsminőségű újításai a legmagasabb színvonalú teljesítményt nyújtják, amely tökéletes játékélményt nyújt. Az Intel Z270 chipset az LGA1151 chipkészletével lehetővé teszi a legújabb Intel Kaby Lake processzorok számára, hogy teljes mértékben kiaknázzák potenciáljukat. De az ASUS STRIX Z270E alaplap nem csak egy lenyűgöző technológia, hanem egy stílusos kiegészítő azok számára, akik büszkék a játékgépükre. Az eszköz a legjobban az átlátszó oldalfalnál érvényesül. LED háttérvilágítás hatásait az Aura eszközzel állíthatja be.

Legfontosabb jellemzők

  • Z270 chipsetes LGA1151 lehetővé teszi a hetedik generációs Kaba lake processzorok csatlakoztatását
  • Az alaplapon négy DD4-es memória-bővítőhely található, maximális frekvenciája 3866 MHz lehet
  • USB 3.1 biztosítja a maximális adatátviteli sebessége akár 10 Gb/s-ig
  • Power Control DIGI+ technológia biztosítja a leghatékonyabb tápegységet
  • Grafikus kártyákat lehet csatlakoztatni AMD CrossFire és NVIDIA SLI módban is
  • Kiváló minőségű, 8 csatornás audio
  • RGB Aura világítás, 4-tűs csatlakozó az RGB Aura striphez
  • 802.11ac WiFi interfész, 2x2 kétirányú 2,4/5 GHz-es antennák, az átviteli sebesség akár 867 Mb/s

High-end komponensek

Az alaplap támogatja az új Kaby Lake processzorokat, és a 64 GB-os maximális kapacitású DDR4 memóriához négy slot található rajta kétcsatornás csatlakozással. Az OC aljzat magasabb DDR4 frekvenciákat, alacsonyabb késleltetést és megnövekedett túlhúzási stabilitást biztosít 3866 MHz-ig. Akár 10 Gb/s adatátviteli sebesség érhető el az USB 3.1 bővítőhelyekkel (1xA-típus, 1xC-típus). Ha az USB 3.1 bővítőhelyek nem elegendőek, 6 db USB 2.0 és USB 3.0 áll rendelkezésre. A DIGI+ teljesítményszabályozó biztosítja a legpontosabb tápellátást az optimális teljesítmény elérése, a rendszer stabilitása és a kiváló energiahatékonyság érdekében.?

ASUS 5-utas optimalizálás

A számítógép összetett hangolását egyetlen kattintással kezelheti az 5-utas optimalizálással. Ez optimalizálja a rendszer alapfunkcióit az aktuális használat alapján. Akár játékokat játszol, filmeket nézel vagy dolgozol, a számítógép teljesítménye alkalmazkodik a tevékenységedhez. Nagy teljesítményt nyújt, miközben energiát takarít meg. A kiváló teljesítmény, a sávszélesség prioritás beállítása és a kiváló hangzás révén a játékok gyorsan és tökéletes minőségben futnak.

Szenvedélyes játékosoknak

PCI Express 3.0 slotokkal, AMD CrossFire és NVidia SLI módokkal csatlakoztathatod a grafikus kártyákat. Ez nagymértékben növeli a grafikai teljesítményt, így a legfrissebb játékokat a legmagasabb részletességi szintig , akár 4K-ig is képes leszel játszani. Ahhoz, hogy a játék élményét csúcsra vidd, a gyártó az alaplapot hangkártyával szerelte fel, amely természetesen tökéletes hangzást és nyolc csatornát kínál. A megbízható internetkapcsolatot a legkorszerűbb 802.11ac WiFi szolgáltatja 2×2-es kétsávos 2,4/5GHz-es antennával, amelynek átviteli sebessége akár 867 Mb/s.

M.2 foglalat az alaplapon

A gyors SSD-meghajtók csatlakoztatásához az alaplapot modern M.2 interfésszel látták el, melynek maximális átviteli sebessége akár 32 Gb/s is lehet. Ezekkel a meghajtókkal az operációs rendszer és az alkalmazások gyorsabb működését érheted el, jobbat, mint egy szabványos SATA 3.0 csatlakozóval.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 866 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő
Hangkártya típusa SupremeFX S1120A
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC283f1
Termékszám:  90MB0RN0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15