Oldal frissítése

ASUS STRIX Wireless

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX Wireless

Ezt a vezeték nélküli fejhallgatót az elkötelezett számítógépes és konzolos gamerek számára tervezték. A készülék 7.1 Surround hangzást, 10 órás akkumulátor élettartamot, kompatibilitást  a különböző platformokkal és - a tökéletes hangzás érdekében - a Sonic Studio-t kínálja. Mi egyebet kívánhatunk még? Talán még egy mikrofon jól jönne. És ebben a tekintetben sem maradt le ez a fejhallgató mások mögött. A mikrofon nem csak levehető, de csodálatosan tisztán képes a beszédet továbbítani.

Legfontosabb jellemzők

  • Szokatlanul agresszív design
  • Vezeték nélküli kompatibilitás - PC és PS4
  • Vezetékes kompatibilitás - Xbox One, PS3, Xbox 360, telefon, tablet
  • Levehető mikrofon, különösen tiszta beszédhang
  • Dedikált vezérlők a készüléken
  • A headset 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiát használ
  • A fejhallgató akár 10 órán át bírja
  • 7.1-es térhatású hang

Térhangzás saját erőből

Felejthetetlen élmény lesz ennek az egyedi designjú a vezeték nélküli fejhallgatónak a használata. A Sonic Studio nevű alkalmazással egyszerűen testre szabhatod a térhangzás beállításait, így biztosítva a legjobb hangélményt. Ezzel a nagyszerű technológiával minden lépést és lövést halálos pontossággal hallhatsz. A leválasztható mikrofon pedig csodálatosan tisztán továbbítja a hangodat. Ráadásul könnyedén ki- és bekapcsolhatod használat közben is, a készüléken elhelyezett gombokkal. Ugyanilyen egyszerűen változtathatod a fejhallgató hangerejét is.

Kiemelkedő teljesítmény és kényelem

A fejhallgató 60 mm-es neodímium mágnesekkel van felszerelve, frekvenciatartománya 20 Hz-20.000 Hz, és impedanciája 32 ohm. Ezen felül 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiával és  USB-vel látták el. Nagyon kényelmes, a fejpánt még hosszú idő után is biztosítja a viselője komfortját. A közvetlenül a fülpárnán található gombokkal  szabályozhatod a hangerőt, vagy ki-/bekapcsolhatod a mikrofont.

Vidd magaddal bárhová

A könnyű szállítást biztosítja, hogy a fejhallgató laposra hajtogatható, és a mikrofon levehető. Így nem sok helyet foglal. A tömege mindössze 350 gramm, amelyet észre sem fogsz venni.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform Xbox One
Kód:  NM351g5
Termékszám:  90YH00S1-B3UA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15