Oldal frissítése

ASUS STRIX PRO

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX PRO

Ébreszd a játék ösztönök

Strix név eredete az ókori római és görög megfelelője a "bagoly". A bagoly egy szimbólum nem csak a bölcsesség, hanem egy éles szem és a fül piercing. Fejhallgató Strix szó illenek a környezetbe. Tud vedd ki a legkisebb mozgás, és reagálnak rá. Strix döntéseket az élet és a halál. Strix a vérben, csak úgy, mint mi.


Nagy 60 mm-es neodímium meghajtók

Nagy 60 mm-es neodímium meghajtók

játék mérgezés

Ha még nem érezte a teljesítmény 60 mm neodímium, majd hallgatni a Strix Pro - Csodálja meg a páratlan élénk hangzás, ami garantáltan hatni. Bár a játékot, akkor hallani minden lövés, és lépéseket közeledő ellenséget felfedi teljes bizonyossággal. Ha zenét hallgat, élvezheti valódi térhatású bejelentés, kimondott szó fog lepni a tisztasággal a film soundtrack megszólal szokatlanul reális.


tiszta hang

A központ tartalmaz egy USB-meghajtású a beépített mikrofon, amely felismeri és aktívan elnyomja több mint 90% -a nem kívánt háttérzajok, például billentyűzet vagy beszédhang. A csapattársak, és a beszélgetés során nem figyeltünk származó zaj a környéken.

Szűrt több mint 90% a környezeti zajok

Szűrt több mint 90% a környezeti zajok


Kényelmes minden helyzetben

Kényelmes minden helyzetben

Összecsukható kialakítás utazás

Fülkagylók lehet hajtani lakás, mely nagyban megkönnyíti áruk csomagolására, hogy a LAN-party, vagy versenyen. Levehető váll mikrofon könnyen eltávolítható, és tárolja az átutalást. Fejhallgató Strix Pro súlya mindössze 320 gramm. Ennek köszönhetően a nagy átviteli és azok használatáról rendkívül kellemes.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  NM351g
Termékszám:  90YH00B1-M8UA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20