Oldal frissítése

ASUS STRIX DSP

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX DSP

Az ASUS Strix DSP egy gamer mikrofonos fejhallgató, USB audioállomással és virtuális 7.1 csatornás térhatású hanggal. A 90%-os környezeti zajszűrés és az extra nagy átalakító biztosítja a megkapó hangvisszaadást és a részlet gazdag háttérzajt. A fejhallgatónak köszönhetően mindig tudni fogod, hogy mikor kell kisegíteni egy bajtársat, de akár saját életedet is megmentheted vele, hisz előbb fogod hallani az ellenséget és nem fordítva. E jellemzők és funkciók kombinációja miatt kapta a nevét a fejhallgató a mitikus bagoly, a Strix után - válj egy precíz ragadozóvá hallásod alapján.
Az ENC technológia hatékonyan kiszűri a környezeti háttérzaj több, mint 90%-át. A lekapcsolható audioállomás (USB-n keresztül működve) beépített mikrofonnal rendelkezik, amely felismeri a nem kívánt háttérzajokat és hatékonyan elnyomja őket. A csapattársakkal való beszélgetés mindig hallható lesz, a folyamatos billentyűzet és egér által kiadott zajok ellenére is. A fejhallgató több platformhoz is csatlakoztatható, például PC, Mac és PlayStation 4. A négypólusú, 3,5 milliméteres kombinált audio/mikrofon csatlakozónak köszönhetően tökéletes választás okostelefonokhoz és tabletekhez is.
Az illesztőprogramot nem igénylő DSP audioállomás natívan kezeli a 7.1 csatornás térhatású hangokat és alakítja át őket virtuális 7.1-es térhatású hanggá. Az audiojel nem romlik átvitel közben, így a hang minősége tökéletes marad. A DSP audioállomás 4 különböző játékaudiospektrum profillal rendelkezik, beleértve az FPS módot. Hála a hangvisszaadásnak, azonnal beleélheted magad a játékba. A speciális váltókapcsolóval könnyedén kitehető az audiojel a headsetről a hangszóróra anélkül, hogy az előbbit ki kellene húzni.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  NM351g2
Termékszám:  90YH00A1-M8UA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15