Oldal frissítése

ASUS SDRW-08U7M-U ezüst + 2 × M-lemez

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS SDRW-08U7M-U ezüst + 2 × M-lemez

Olyan alternatívát keres, amely hosszú ideig mentheti adatait? Mit mondasz az ASUS ZenDrive U7M égőjének, amely szabadalmaztatott M-DISC technológiával éget. Ez a technológia egy védő réteget hoz létre, amelynek élettartama akár 1000 év. Így az adatok hosszabbak, mint egy flash meghajtón, egy klasszikus CD-n, DVD-n vagy merevlemezen. 2 M-DISC DVD ± R médiát kapsz bónuszként. Az egész égő egy ezüst vágású, elegáns vágott testben van csomagolva.

Az ASUS ZenDrive U7M legfontosabb jellemzői

  • Elegáns design a ZEN szellemében, amely egy sík, egyszerű kialakítást támogat
  • Az egész test ezüstfémből készült, polírozott körökkel
  • Égőképesség az M-Disc technológiával - akár 1000 éves élettartam
  • A csomagban két M-lemez található
  • A külső töltőt az A típusú USB 2.0 tápellátás biztosítja
  • Az ASUS ZenDrive egyedülálló vastagsága mindössze 13,9 mm

Lehetőség akár ezer évig is égetésre

Sok ügyfél abban a hitben él, hogy a CD / DVD maximális élettartama körülbelül 7 év. De ez csak a sima lemezek esetében szabványos. Az utóbbi éveApproxen egy új technológia jött létre, amelyet M-Discnek nevezünk. Ez megteremti a lemezen egy védőréteget, amely akár 100-szor hosszabb lemez élettartamot biztosít . Az ASUS ZenDrive U7M egy olyan technológiával rendelkezik, amely képes az M-lemezekre égetni.

Egyszerűbb és élvezetesebb az Asus ZenDrive

A külső égő tökéletesen kiegészíti a számítógépet, és pontosan szállítja. Ez a vágott fém kiváló minőségű feldolgozásának köszönhető. A fő oka annak, hogy valaki rendelkezik egy külső égővel, hogy képes lejátszani a szeretteiről származó adatokat, vagy feltöltheti a sajátját bárhol és bármikor.

Paraméterek

Optikai meghajtó

Formátum DVD, CD
Mechanizmus típusa DVD+RW
Kód:  YYGM382c8e
Termékszám:  90DD01X2-M29000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10