Oldal frissítése

ASUS SBW-06D2X-U fekete

4,8 22 értékelés
49 490 Ft

ASUS SBW-06D2X-U fekete

Könnyű és vékony Asus Blu-ray író, ideális azok számára, akik gyakran utaznak. Támogatja a BDXL formátumot, amellyel akár 100GB adatot írhatsz egy kétrétegű BD-R-re vagy 128GB adatot egy négyrétegű BD-R-re. Elegáns és modern kialakítását miniatürizált építészeti elemek ihlették. Négyszögletű design-ja és egyedi állványa jogosan elnyerte a 2011 IF Design Award díjat.

Legfontosabb jellemzők

  • BDXL formátum támogatása
  • Hihetetlen Blu-ray 6x írási sebesség
  • Blu-ray 3D technológia támogatása
  • Kiváló minőségű írás
  • Kétszeres biztonsági zár
  • Rugalmas elhelyezés
  • Szép design, amely díjat nyert

Kettős biztonság

A készülék 6× Blu-ray írási sebességű TURBO Engin technológiával büszkélkedik. Az Auto Tuning Power technológia optimalizálja a tápegységet, hogy az írás kiváló minőségben menjen végbe. A 2D videót 3D HD videóra alakítja át és támogatja a tökéletes Dolby Digital EX és DTS-HD hangzást. Az adatokról megbízhatóan gondoskodik. A Disc Encryption II technológia ugyanis dupla védelmet biztosít, a merevlemezt jelszóval védi, és a fájlokat rejtett módban tárolja.

 

A készüléket egyszerűen USB-kábel segítségével csatlakoztathatod a laptophoz vagy számítógéphez. Élvezd nagy felbontásban a videókat és tárold biztonságosan az adatokat. Függőleges és vízszintes helyzetben is üzemképes, valamint a készülékkel egy praktikus szoftverekből összeállított csomagot is kapsz.

 

Paraméterek

Optikai meghajtó

Formátum Blu-ray, DVD, CD
Mechanizmus típusa BD-RW

Tulajdonságok

CD olvasási sebesség 24
CD írási sebesség 24
DVD olvasási sebesség 8
DVD írási sebesség 8
BR olvasási sebesség 6
BR írási sebesség 6

Tulajdonságok

Kivitel Slim
Kompatibilitás Windows, macOS
Tápellátás USB
Használat Vízszintes, Függőleges
Csomag része Software, Talapzat
Szín Fekete

Méretek

Szélesség 140 mm
Mélység 157 mm
Magasság 18,5 mm
Kód:  GM669p
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  90-DT20305-UA151KZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15