Oldal frissítése

ASUS S1 gold

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS S1 gold

Olyan projektort keres, amely mindig kéznél van és kiváló minőségű képet ad? Az Asus S1 kicsi, könnyű, akkumulátorról működik és csak egy telefon, tablet vagy notebook kell hozzá. A projektor LED technológiával ideális azon mobil felhasználók számára, akik könnyen szeretnének utazni. Az Asus S1-et a Zen-sorozat ihlette, amelytől nagyszerű körös finomcsiszolású fémes felülete lett. Csupán 3 cm magas és 342 gramm, ezáltal könnyen megtalálja a helyét egy bőröndben vagy akár egy táskában is.

ASUS S1

Fényűző megjelenés és nagyszerű funkciók egy jól hordozható készülékben.

Zökkenőmentes kapcsolat


HDMI port, MHL támogatással, kompatibilis a különböző eszközökkel. A HDMI biztosítja a kompatibilitást notebookokhoz, médialejátszókhoz és játékkonzolokhoz, míg a Mobile High-Definition Link (MHL) lehetővé teszi az átvitelt MHL-kompatibilis mobilkészülékekről. Ahhoz, hogy a projektor elbírjon a jel forrásával, a bizonyított SonicMaster hangtechnológiávál kommunikál. A kivételes hangzást kiváló minőségben a multimédiás vetítés különleges audio-vizuális élménnye teszi jobbá. Másik lehetőségként csatlakoztatni lehet külső hangszórókat is.

Nagy, fényes és tiszta képek útközben.

A néző figyelmét odavonzza a páratlan vizuális élmény 100%-os NTSC színtelítettséggel. A gondolatok, a videók vagy a képek egy pillanat alatt a képernyőn lehetnek. A projektor gyorsan kikapcsol / bekapcsol, mert a LED-es lámpát nem kell lehűteni vagy felmelegíteni. Ugyancsak alkalmas szűkös területeken is. Minden amire szükség van, csupán egy vetítővászon és máris 41"-os átmérőjű képet kap. A LED-es fényforrás segít a költségek csökkentésében a lámpa vagy a szűrők javítása esetén. Az élettartama akár 30.000 óra, amely napi 8 óra világítást jelent 10 éven keresztül.

Tartalék energia nagy kapacitással.

A beépített újratölthető akkumulátor akár 3 óra vetítést kínál kábelek nélkül. Ez azt jelenti, hogy bárhol lehet vele vetíteni anélkül, hogy aggódni kellene azért, hogy hol van a legközelebbi konnektor. De miért is van beépítve az akkumulátor a projektorba, ha lemerül a telefon, ahonnan a vetítés zajlik? Nos, tehát azért, hogy úgy szolgáljon, mint egy energiaforrás a hordozható elektronika számára USB-n keresztüli feltöltéshez.

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 854 × 480 px
Maximális felbontás 854 × 480 px
Méretarányok 16:9
Kontraszt 1 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,73 m
Maximális vetítési távolság 2,43 m
Minimális képátló 76,2 cm (30 ")
Maximális képátló 254 cm (100 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás LED
Élettartam 30 000 óra (1 250 nap)
Zajszint 32 dB
Maximális fogyasztás 32 W

Csatlakozás

További bemenetek USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó

Interfész

Grafikus bemenet HDMI
További bemenetek/kimenetek USB, Audio jack kimenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció MHL, Multimedia lejátszó, USB töltés
Felszerelés Hangszórók

Méretek

Szélesség 11,05 cm
Magasság 3,07 cm
Mélység 10,2 cm
Tömeg 0,34 kg
Kód:  WA091a
Termékszám:  90LJ0061-B00120
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05