Oldal frissítése

ASUS S1

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS S1

Keresek egy projektort, hogy lehetne állandóan maga mellett, és feltéve minőségű a kép? Asus S1 kicsi, könnyű, akkumulátorról működő, és szükség van egy telefon, tablet vagy laptop. Projektor LED technológia ideális a mobil felhasználók számára, akik szeretnének utazni. Asus S1 ihlette a Zen-sorozat, amelyből elveszi nagy keres fémfelületet finomcsiszolás kör. Csak 3 cm magas és 342 gramm könnyen megtalálja a helyét egy bőrönd és táska.

ASUS S1

Fényűző megjelenését és nagyszerű funkciókat egy jól hordozható.

zökkenőmentes kapcsolat


HDMI port támogatja a MHL kompatibilis a különböző eszközök. HDMI biztosítja a kompatibilitást a notebook, médialejátszók és játékkonzolok, míg a Mobile High-Definition Link (MHL) lehetővé teszi, hogy át tartalmat MHL-kompatibilis mobilkészülék. Projektor, hogy csak a forrás veszi bizonyított SonicMaster hangtechnológia. Kivételes soundtrack kiváló minőségű csíp multimédiás vetítés különleges audio-vizuális élményt. Másik lehetőség, hogy csatlakoztassa a külső hangszórók.

A nagy, fényes és tiszta képeket útközben.

Kíváncsiság felhívja a néző páratlan vizuális élmény 100% színtelítettség szerint NTSC. A gondolatok, a videókat vagy képeket lehet a képernyőn egy pillanat alatt. A projektor gyorsan kikapcsolja / bekapcsolja, mert a LED-es lámpa nem kell további hideg vagy felmelegedni elején. Ugyancsak alkalmas szűkös területeken. Minden amire szükséged van, csak egy méter a képernyőn, és kap egy képet egy átlója 41 ". LED-es fényforrás segíti, hogy mentse a költséges szolgáltatás egy lámpát vagy szűrőket. A élettartama akár 30.000 óra elmúlt 8 óra fény naponta 10 éve.

Store energia és nagy kapacitású.

Beépített újratölthető akkumulátor után akár 3 óra vetítés kábelek nélkül. Ez azt jelenti, hogy a szűrés bárhol, anélkül, hogy aggódnia, ha a legközelebbi konnektorba. Amit azonban a beépített akkumulátor a projektort, ha elfogy az energia, a telefon, ahonnan kábelben szűrés? Most tehát arra szolgál, mint a hatalom bank USB töltő mobil elektronika.

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 854 × 480
Maximális felbontás 854 × 480 px
Kontraszt 1 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,73 m
Maximális vetítési távolság 2,43 m
Minimális képátló 76,2 cm (30 ")
Maximális képátló 254 cm (100 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás LED
Élettartam 29 411,77 óra (1 225,49 nap)
Zajszint 32 dB
Maximális fogyasztás 32 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek Fejhallgató csatlakozó

Interfész

Grafikus bemenet HDMI
További bemenetek/kimenetek Audio jack kimenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 11,05 cm
Magasság 3,07 cm
Mélység 10,2 cm
Tömeg 0,34 kg
Kód:  WA091
Termékszám:  90LJ0060-B00120
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05