Oldal frissítése

ASUS RT-N18U

4,8 380 értékelés

ASUS RT-N18U

ASUS RT-N18U

Gyors, megbízható és nagy teljesítményű

Az RT-N18U router szívét egy erős, mégis energiatakarékos ARM Cortex A9 processzor adja, melynek frekvenciája 800 MHz, így a gyors és problémamentes működés garanciája. 128 MB-os Flash és 256 MB-os DDR3 RAM-mal van felszerelve, mely tovább növeli teljesítményét a multitasking során és 300.000 egyidejű adatcsomag műveletet képes ellátni, ami ideálissá teszi multimédia alkalmazásokra, mint például HD video streamelése, az online játék vagy fájlmegosztás.


AiCloud

Az ASUS AiCloud kínálja a legteljesebb, legkönnyebben elérhető és legbiztonságosabb felhő platformot. Ez egy ingyenes iOS és Android applikáció, amely lehetővé teszi a könnyű szinkronizálást, megosztást, streaminget, és hozzáférést biztosít bármely tartalomhoz bárhol. A megosztás egyszerűbb, mint valaha, köszönhetően a biztonságos referenciáknak, melyeket e-mailekhez, szöveges üzenetekhez és egyéb megoldásokhoz lehet csatolni.

AiCloud

Integrovaný USB port

Többfunkciójú integrált USB port

A két beépített USB portot használva csatlakoztatható külső tárolóeszközökhöz, nyomtatókhoz, szkennerekhez és más USB-eszközökhöz, amit szeretne megosztani a hálózathoz csatlakozó PC-jével. A hálózathoz csatlakoztatott eszközök könnyebben elérhetők, mint valaha. A praktikus elülső USB 3.0 port 10-szer gyorsabb adatátviteli sebességgel bír, mint az USB 2.0, így ideális a nagy sebességű fájlmegosztásra, valamint audio és HD video lejátszására.


Tökéletes biztonság és az adatvédelem

Az RT-N18U router egyszerű VPN szerver valamint VPN kliens kiépítését teszi lehetővé, amivel biztonságosan csatlakozhat otthoni hálózatához, vagy az internethez. Az OpenVPN-t vagy PPTP protokollt használó VPN szerver egyszerűen felállítható, anélkül, hogy fizetős szoláltatást kéne igénybe vennie.

Zabezpečení a soukromí

Grafické rozhraní ASUSWRT

Optimalizálása felület ASUSWRT

A könnyen kezelhető és intuitív ASUSWRT felhasználói felület kiváló hálózatirányítási lehetőséget lehetőségeket ad. Függetlenül attól, hogy Ön a HD szerelmese vagy szenvedélyes játékos, le fogja nyűgözni a magasabb teljesítmény amit a Smart Quality szolgáltatás nyújt. Egy másik hasznos adalék a Download Master szolgáltatás, mely a nagyobb hatékonyság elérését és jobb irányítási lehetőségeket biztosít. Egyetlen kattintással elháríthatja felmerülő problémáit, elintézheti nyomtatási beállításait és szülői felügyeletet hozhat létre.


Jobb Online multitasking

Az erős online multitasking képessége 300.000 egyidejű adatforgalmi műveletet biztosít, amely a hagyományos routerek kapacitásának 20-szorosa. Még nagy terhelés alatt is helytáll, így nem szenved a legkisebb sebességbeli visszaeséstől sem. Hála a többszálú letöltésnek gyors és zökkenőmentes munkát tapasztal a hálózaton. A nagyobb számú adatműveletnek köszönhetően  a HD tartalom lejátszása és az online játék gyorsabb és simább valamint késedelem nélküli, letöltés közben is.

Multitasking

Vysoký výkon

Nagyobb teljesítmény

Az RT-N18U router TurboQAM technológiája növelivezeték nélküli kapcsolat sebességét a 2,4 GHz-es sávban, 450 Mb/s-ről, 600 Mb/s-re, ami megfelel egy 33%-os teljesítménynövekedésnek. Ezentúl bármely tevékenységét sokkalta gyorsabban hajthatja végre az interneten,  .

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Router, Extender

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 600 Mb/s

Típus

Típus Single-band

Biztonság

Titkosítás WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Antenna tulajdonságai

Antenna típusa Levehető

Interfész

Haladó funkciók IPv6 Ready, VPN, Szülői felügyelet
USB funkciók Print Server
DHCP funkció DHCP Client List, DynDNS
SSID maximális száma 4 ×

Méretek és tömeg

Mélység 15 cm
Szélesség 20,7 cm
Magasság 3,7 cm
Kód:  NM145n74
Termékszám:  90IG00L0-BM3G20
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15