Oldal frissítése

Bemutatótermünk zárva tart augusztus 20-án, de még mindig rendelhetsz otthonról és élvezheted az ingyenes házhozszállítás előnyeit!

ASUS RT-N12plus

-19%
Különleges ajánlat
7 990 Ft
6 490 Ft
5 110 Ft áfa nélkül

ASUS RT-N12plus


Sokoldalú készülék minden hálózathoz

Az ASUS RT-N12plus 300 Mb / s-es magas sebességű vezeték nélküli router, amely optimális vezetékes és vezeték nélküli csatlakozásra kifejezetten a kisvállalkozások és háztartások számára. A 2T2R MIMO technológiák alkalmazásával és egy pár nagy nyereségű 5dBi  külső antennával biztosítja a nagyobb lefedettséget és a jobb vezeték nélküli teljesítményt. Ezért ideális a HD video streamelésére, VoIP hívások kezelésére vagy akár online játékokban való részvételre is.


Egy nagyobb részét fedi

Nagyobb lefedettség

Lefedettség növelése egy nagyobb területen

A külső magas nyereségű 5dBi-s antennák erősebb jelet kínálnak, ezért képesek a nagyobb otthoni és irodai hálózatok szélesebb körű bevonására. Ezzel a megvalósítással a router alkalmas a többemeletes épületek különböző szintjein található eszközök együttes bevonására is.


Hozzáférés szabályozhatósága

A magasfokú támogatásnak köszönhetően rugalmas hozzáférési beállításokat garantál akár több hálózat létrehozására, amelyek segítségével a különböző kapcsolatokat tekintve prioritást állíthat be a jelszavak megosztására a csoport tagjai és a vendégek között. Ez olyan intézkedéseket foglal magában, amely által minimalizálja a jogosulatlan hozzáférést, a kapcsolatok kockázatát és az egyéb fenyegetéseket is.

Access Control

Akár 4 különböző Wi-Fi hálózat lehetősége


Fluent internet minden szobában

Gyors internet minden szobában

Kiegészítő jelek

Az univerzális repeater mód segítségével lehetséges, hogy azonnal fokozza a vezeték nélküli jelerősséget bármely szabványos vezeték nélküli routerre, amely nagyobb helyszíneken, vagy akár többszintes épületekben lehetővé teszi az egyenletes és gyors kapcsolatot.


Könnyű telepítés

Az intuitív ASUSWRT felhasználói felületen megtalálja az összes alkalmazást amely a hálózat létrehozásához szükséges, ezen túl lehetősége van egy helyről figyelemmel kísérni és irányítani a hálózatot.
Az  ASUS router beállítása rendkívül egyszerű az okostelefonon, tablet-en vagy a számítógépen, mindössze 3 egyszerű lépésben lehetséges összesen 30 másodperc alatt. Csak csatlakoztassa a kábelt a router-hez, indítson el egy webböngészőt, és kövesse a telepítés varázsló utasításait, amellyel azonnal csatlakozhat az internethez.

Rozhraní ASUSWRT

ASUSWRT interfész

4,5
276 felhasználó értékelte
5 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Hang lokalizálva: UK

Funkciók

Jellemzők Elérési pont (Access point), Router, Extender

Típus

Típus Single-band

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 300 Mb/s
LAN portok átviteli sebessége 100 Mbit

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11n

Biztonság

Titkosítás WPS támogatás, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma 2 db
Antenna teljesítménye 5 dBi

Interfész

Haladó funkciók QoS (Quality of Service), UPnP, VPN, Szülői felügyelet
SSID maximális száma 4 db

Méretek és tömeg

Magasság 24 mm
Mélység 111 mm
Szélesség 146 mm

Szín

Szín fekete
Kód:  NM145n17
Garancia: 36 hónap
Termékszám:  90IG01N0-BM3010
WEB15