Oldal frissítése

ASUS RT-N12plus

4,6 243 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS RT-N12plus


Sokoldalú készülék minden hálózathoz

Az ASUS RT-N12plus 300 Mb / s-es magas sebességű vezeték nélküli router, amely optimális vezetékes és vezeték nélküli csatlakozásra kifejezetten a kisvállalkozások és háztartások számára. A 2T2R MIMO technológiák alkalmazásával és egy pár nagy nyereségű 5dBi  külső antennával biztosítja a nagyobb lefedettséget és a jobb vezeték nélküli teljesítményt. Ezért ideális a HD video streamelésére, VoIP hívások kezelésére vagy akár online játékokban való részvételre is.


Egy nagyobb részét fedi

Nagyobb lefedettség

Lefedettség növelése egy nagyobb területen

A külső magas nyereségű 5dBi-s antennák erősebb jelet kínálnak, ezért képesek a nagyobb otthoni és irodai hálózatok szélesebb körű bevonására. Ezzel a megvalósítással a router alkalmas a többemeletes épületek különböző szintjein található eszközök együttes bevonására is.


Hozzáférés szabályozhatósága

A magasfokú támogatásnak köszönhetően rugalmas hozzáférési beállításokat garantál akár több hálózat létrehozására, amelyek segítségével a különböző kapcsolatokat tekintve prioritást állíthat be a jelszavak megosztására a csoport tagjai és a vendégek között. Ez olyan intézkedéseket foglal magában, amely által minimalizálja a jogosulatlan hozzáférést, a kapcsolatok kockázatát és az egyéb fenyegetéseket is.

Access Control

Akár 4 különböző Wi-Fi hálózat lehetősége


Fluent internet minden szobában

Gyors internet minden szobában

Kiegészítő jelek

Az univerzális repeater mód segítségével lehetséges, hogy azonnal fokozza a vezeték nélküli jelerősséget bármely szabványos vezeték nélküli routerre, amely nagyobb helyszíneken, vagy akár többszintes épületekben lehetővé teszi az egyenletes és gyors kapcsolatot.


Könnyű telepítés

Az intuitív ASUSWRT felhasználói felületen megtalálja az összes alkalmazást amely a hálózat létrehozásához szükséges, ezen túl lehetősége van egy helyről figyelemmel kísérni és irányítani a hálózatot.
Az  ASUS router beállítása rendkívül egyszerű az okostelefonon, tablet-en vagy a számítógépen, mindössze 3 egyszerű lépésben lehetséges összesen 30 másodperc alatt. Csak csatlakoztassa a kábelt a router-hez, indítson el egy webböngészőt, és kövesse a telepítés varázsló utasításait, amellyel azonnal csatlakozhat az internethez.

Rozhraní ASUSWRT

ASUSWRT interfész

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11b, 802.11g, 802.11n
WiFi típus WiFi 4
WiFi sávok 2,4 GHz

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Router, Extender

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 300 Mb/s

Típus

Típus Single-band

Biztonság

Titkosítás WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN

Antenna tulajdonságai

Antenna teljesítménye 5 dBi

Interfész

Haladó funkciók VPN, Szülői felügyelet
Szolgáltatás minősége QoS (Quality of Service)
SSID maximális száma 4 ×

Méretek és tömeg

Mélység 11,1 cm
Szélesség 14,6 cm
Magasság 2,4 cm
Kód:  NM145n17
Termékszám:  90IG01N0-BM3010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20