Oldal frissítése

ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING

5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING

A kivételes játékosoknak kivételes alaplapokra van szükségük ahhoz, hogy kiváló teljesítményt nyújtsanak. Ez a ROG (Republic of Gamers) szériába tartozó alaplap ezeknek a követelményeknek 100 %-ban eleget tesz. Első osztályú innovációival és csúcsminőségű felszerelésével olyan erős teljesítményt nyújt, amely örömet okoz a játékosoknak, különösen a legújabb játékokban. Az Intel Z370 chipset az LGA1151 csatlakozóval lehetővé teszi a legújabb Intel Coffee Lake processzorok számára, hogy teljes mértékben kihasználják a lehetőségeiket.
Az Asus ROG STRIX Z370-E GAMING nemcsak egy lenyűgöző darab technika, hanem egy stílusos tartozék azok számára, akik büszkélkedni szeretnének a játékgépükkel. Az alaplap legalkalmasabb az átlátszó oldalfalú szekrényeknél. A LED háttérvilágítás fényerejét a kényelmes Aura eszköz segítségével állíthatja be.

Az Asus ROG STRIX Z370-E GAMING legfontosabb tulajdonságai

  • A tökéletes alapja a játék PC-nek az Intel Z370 prémium chip segítségével
  • Socket csak az Intel 8. generációs nagy teljesítményű processzoraihoz (Coffee Lake)
  • Nagyon jó támogatás a túlhúzáshoz
  • Egyéni RGB háttérvilágítás stílus az Aura Sync technológiával
  • Exkluzív megjelenés, amely tovább finomítható 3D nyomtatás segítségével
  • Kiváló hangzás a 8 csatornás SupremeFX kártyával
  • Vezeték nélküli hálózati kártya 802.11ac és MU-MIMO támogatással
  • Az alaplap nem támogatja a Kaby Lake vagy a Skylake CPU-t

A legjobb teljesítmény a Coffee Lake processzorral együtt

A kártya extrém teljesítményének a kontrollálását a 5-Way Optimization optimalizálás biztosítja, amely a jelenlegi működésen alapulva optimalizálja a rendszer alapvető működését. Akár játszik, dolgozik, vagy filmeket néz, csak egy egérkattintás és a számítógép már igazodik is. Ez nagyobb stabilitást biztosít a rendszerben, még akkor is, ha a kimenet a maximális szintre kerül. Ha több grafikus kártyát használ CrossFireX vagy SLI módban, akkor lehetősége nyílik arra, hogy a legkorszerűbb játékok maximális grafikus felbontását élvezze. A fantasztikus overclocking képességeket a memória is támogatja, amelyet négy DDR4 bővítőhely képvisel, maximális OC frekvenciája pedig 4 000 MHz.

Széles csatlakozási lehetőségek az Intel Z370 lapkakészlettel

Az Asus ROG STRIX Z370-E GAMING alaplap teljes körű USB bővítőhellyel rendelkezik. Ez magában foglalja a 2 darab legújabb USB 3.1 Gen 2 csatlakozót USB-C típusú konnektorral. Csak csatlakoztassa, és élvezze a rendkívül gyors átviteli sebességet. A merevlemezek esetében sok a SATA csatlakozó az alaplapon, de a modern idők valami jobb és gyorsabb megoldást igényelnek. Emiatt két pozíció található az M.2 lemezek számára.

Egyéni testreszabott stílus

Az alaplap az Asus Aura Sync technológiával van felszerelve, amely a játékgépedből igazi úriembert csinál. Az RGB LED háttérvilágítás hatását az Ön stílusához igazíthatja. Használja ki a számos készen álló effektust a jobb eredmény érdekében. Beállíthatja a háttérvilágítás villogását a zene ritmusára vagy a processzor hőmérsékletének jelzésére. A választás az Öné. Másik előnye a párosítás más kompatibilis komponensekkel, például grafikus kártyákkal, billentyűzettel vagy egérrel.

Egyedülálló hangzásélmény

Ennek az alaplapnak a szerves része a tökéletes hang, ami nélkülözhetetlen a játékosok számára. Ezt a ROG SupremeFX audio chip biztosítja, amelyet a kellemetlen elektromágneses interferencia minimalizálására terveztek. Az eredmény a legjobb hang a szenvedélyes játékosoknak. Nyerjen a játékban eme stratégiai előny miatt azzal, hogy sokkal korábban felismerheti az ellenséget.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel Z370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 000 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa SupremeFX
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső HDMI, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  ACZ370a4
Termékszám:  90MB0V40-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10