Oldal frissítése

ASUS ROG STRIX X299-E GAMING alaplap

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG STRIX X299-E GAMING alaplap

Kivételes játékosoknak kivételes alaplapokra van szükségük ahhoz, hogy játékaik kiválóan fussanak a gépeken. Ez a ROG (Republic of Gamers) sorozat 100% -osan megfelel ennek a követelménynek . Prémium felszereltségével csúcsminőségű teljesítményt nyújt, amely örömet szerez majd minden játékosnak. Az új Intel X299 chipset lehetővé teszi hogy a processzor teljes potenciálját elérje. Biztosan mindenki élvezni fogja a stílusos, fényes RGB háttérvilágítást, amely az Asus Aura Sync technológiának köszönhetően a legkisebb részletességgel személyre szabható.

Főbb jellemzők 

  • Intel X299 chipset
  • A legújabb Core i9 Skylake-X és Kaby Lake-X processzorok támogatása
  • Első osztályú alkatrészek
  • Lehetőség több grafikus kártya csatlakoztatására SLI és CrossFire üzemmódban
  • Prémium minőségű hang
  • Támogatja az Intel Optane SSD memóriát
  • M.2 csatlakozók 32 GB / s bitsebességgel
  • 3D nyomtató támogatás
  • Gyors I219-V nagy áteresztőképességű háló
  • Integrált 802.11AC WIFI

Kiváló Intel X299 chip

Az ASUS ROG STRIX X299-E A GAMING a legújabb Intel X299 chipsetre épül, amelyet a Skylake-X és a Kaby Lake-X processzorok támogatásához terveztek. De ide tartozik a rendkívül nagy teljesítményű Intel Core i9-7900X CPU is, amely tíz magos, de egy hihetetlen 18 magos chipet is tartalmaz. A DDR4 RAM modulokhoz összesen 8 Quad-csatorna jár, maximálisan 2 666 MHz frekvenciával vagy 4 133 MHz-es névleges órajelnél magasabbal való működtetéssel.

ASUS 5-féle optimalizálás

A számítógép összetett hangolása egyetlen kattintással kezelhető az 5-féle optimalizálással. Ez optimalizálja a rendszer alapfunkcióit az aktuális használat alapján. Akár játékokat játszol, filmeket nézel vagy dolgozol, a számítógép teljesítménye alkalmazkodik a tevékenységedhez. Nagy teljesítményt nyújt, miközben energiát takarít meg. A játékélmény, köszönhetően a kiváló teljesítménynek, a sávszélesség prioritási beállításának és a kiváló hangzásnak, gyors és tökéletesen gördülőmentes lesz.

Alaplap szenvedélyes játékosoknak

A PCI Express 3.0 bővítőhelyeknek hála több grafikus kártyát csatlakoztathatsz az AMD CrossFire és NVIDIA SLI grafikus kártyákhoz. Ez nagymértékben növeli a grafikai teljesítményt, így a legfrissebb játékokat a legmagasabb részletességig (akár 4K) élvezheted. Ahhoz, hogy a játékélményt még jobban élvezhesd, a gyártó az alaplapot hangkártyával szerelte fel, amely természetes hangzású és maximálisan megbízható nyolccsatornás hangzást biztosít. A megbízható internetkapcsolat 802.11ac WiFi 2 × 2-es kétsávos 2,4 / 5GHz-es antennával rendelkezik, legfeljebb 867 Mbps átviteli sebességgel.

Gyors M.2 foglalat az alaplapon

A gyors SSD meghajtók csatlakoztatásához az alaplapot modern M.2 interfésszel látták el, maximum 32 GB-os sebességgel másodpercenként. Ezekkel a meghajtókkal az operációs rendszer és a telepített alkalmazások gyorsabb működése érhető el, mint a szabványos SATA 3.0 kapcsolattal. További előny az Intel Optane rendkívül gyors memóriája.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2066
Lapkakészlet Intel X299

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 4 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Állapotjelző, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa SupremeFX
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x4
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  ACx299a2
Termékszám:  90MB0U50-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10