Oldal frissítése

ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0


A teljesítmény és a forma tökéletes kombinációja

A ROG STRIX TRX40-E Gaming a lenyűgöző megjelenést ötvözi az első osztályú teljesítménnyel. Tulajdonságait mindenki értékelni fogja, aki játszik, vagy dolgozik. A rendkívüli teljesítmény mellett látványos funkciókat is nyújt, például egy áttetsző, távolról ragyogó Aura háttérvilágítással ellátott I / O burkolatot vagy az áramló cseppek sajátos kialakítását a lapkakészlet és a VRM hűtők számára. A teljesítmény szempontjából ez az alaplap számos technológiai eszközt kínál, köztük három PCIe 4.0 M.2 bővítőhelyet, a legújabb 2.5 G Ethernet és WiFi 6 vagy nyolc USB 3.2 Gen2 portot.


Az ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0 főbb jellemzői

  • Készen áll a 3. generációs Ryzen Threadripper processzorokra
  • PCIe 4.0
  • ASUS Aura Sync háttérvilágítás címezhető 2. generációs RGB fejlécekkel
  • Nyolc DDR4 memóriahely
  • Vezeték nélküli modul WiFi 6 és Bluetooth 5.0-tal
  • Támogatja az NVIDIA SLI és az AMD CrossFireX fájlokat
  • Cool Fan Expert 4 hűtőrendszer
  • SupremeFX hangkártya S1220 audio kodekkel

Chipset AMD TRX40

A ROG STRIX TRX40-E Gaming készen áll a 3. generációs AMD Ryzen Threadripper telepítésére, hogy maximalizálja a csatlakoztathatóságot és a sebességet akár három M.2 vagy USB 3.2 Gen2 meghajtóval. Legfeljebb nyolc RAM DDR4 modul, maximális kapacitása 256 GB (4666 MHz OC) telepíthető. Ezután támaszkodhatsz a kiváló hűtésre a Delta SuperFlo ventilátorral, amelynek élettartama meghaladja a 60 000 órát, és amely beállítható a BIOS vagy a Fan Xpert 4 segítségével.



Három PCIe 4.0 M.2 csatlakozó

Az alaplap teljes mértékben kihasználja a lapkakészlet három M.2 bővítőhelyet kínáló lehetőségeit, a legújabb PCIe 4.0 szabvány támogatásával. Érezhető a maximális sebesség növekedése az idősebb generációhoz képest. Van még vezeték nélküli kapcsolata is WiFi 6 támogatással, 2 × 2 MU-MIMO támogatással. Kinek nem lenne elég, tehát két hálózati kártyája van - 2,5 Gbps LAN és Intel Gigabit Ethernet az ASUS LANGuard-tal.


Kiváló hangzás a SupremeFX-től

A SupremeFX audio technológia magával fog ragadni. Ez a technológia az S1220A kodeket használja, és olyan audio megoldás, amelynek célja egy sík frekvenciaválasz biztosítása semleges, részletes audiopálya számára.


Díszes LED Aura Sync RGB háttérvilágítás

Az Aura Sync RGB technológia lehetővé teszi az ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0 háttérvilágítás színének és stílusának beállítását. Választhatsz a sok előre beállított séma közül, vagy létrehozhatsz sajátot is. A háttérvilágítás szinkronizálható a számítógép más alkatrészeivel is. Természetesen lehetőség van más kompatibilis LED-szalagok, ventilátorok vagy PC-szekrények csatlakoztatására is, és friss vizuális élményt kaphatsz, ami le fog nyűgözni.



Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD TRX4
Lapkakészlet AMD TRX40

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Max. frekvencia (OC) 4 400 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa SupremeFX S1220
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső Jack, RJ-45 (LAN), S/PDIF , USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x8
PCI express x4
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Asus ROG Strix
Kód:  ACtrx4b5
Termékszám:  90MB12E0-M0SAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10