Oldal frissítése

ASUS ROG STRIX SCAR III G531GT-AL264 Ezüst

Magyar billentyűzetes termék
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG STRIX SCAR III G531GT-AL264 Ezüst


ASUS ROG STRIX SCAR III G531GT

Az olyan hiedelmek, hogy egy laptopot nem lehet játékgépként használni, már a múlté. A Republic of Gamers sorozat exkluzív modellje meghaladja a standard gépeket. Kiváló minőségű kivitelezés és pontos részletek teszik ezt a darabot művészi remekművé. Az ASUS ROG STRIX SCAR III   le fog nyűgözni a prémium feldolgozással, amelybe csúcsminőségű játéktechnikát csomagoltak a 9. generációs Intel Coffee Lake processzorok vezetésével.







6 magos CPU és modern grafika, kombináció az igényes játékokhoz

Az ASUS úgy döntött, hogy a legjobb hatmagos Intel Core i5 9300H Coffee Lake processzort használja, akár 4,1 GHz-es munkafrekvenciával, amely további támogatást nyújt a 8 GB-os memória számára. Az NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikus chip a legtöbb játékban kiváló, még QHD felbontásban is. Ezenkívül élvezheted a valós idejű Ray Tracing effektusokat és a programozható árnyékolást.

Core i7

CPU típus

GTX 1650 4 GB

GPU típus

8 GB

DDR4

512 GB

Gyors tárolás

ASUS ROG STRIX SCAR III

NVIDIA Turing

Az NVIDIA Turing forradalmi architektúrája és az új RTX platform együttesen ötvözi a mesterséges intelligenciát, a programozható árnyalatot és még sok mást. Az eredmény olyan szintet jelent, amelyet eddig még nem ismertél.

ASUS ROG STRIX SCAR III

Teljesítmény

Az intelligens intergenerációs teljesítmény növeli a zökkenőmentes játékélményt.

ASUS ROG STRIX SCAR III

Technológia

Az új grafikus kártyák megfelelnek a modern megjelenítési követelményeknek, beleértve a 4K-os felbontást vagy a több monitoros kapcsolatokat egyidejűleg.


Az RB támogatása

A STRIX SCAR III játék notebook tökéletes a virtuális valóság belsejében tett első lépésekhez. Csak szerezz be egy kompatibilis VR-készüléket, és bele is vághatsz az új élményekbe.



Gaming billentyűzet továbbfejlesztett háttérvilágítással

A jól megtervezett billentyűzetnek köszönhetően a STRIX SCAR III azonnal belevetheted magad a játékba. Az átlátszó WASD gombok segítenek az általános kezelőszervek vizuális felismerésében, vagy az RGB perifériás világítása lehetővé teszi a saját billentyűparancsok kiemelését. A billentyűzet garantált élettartama körülbelül 20 millió billentyűleütés .



Aura Sync világítás

Az Aura Sync technológia a játékrendszerének következetes megjelenését biztosítja. Testreszabhatod a ROG embléma, a billentyűzet és a világító sáv színét a STRIX SCAR III-on az Aura Sync játékgérrel, valamint a headsetekkel és más támogató perifériákkal. A teljes színtartomány és a hét különböző világítási mód könnyen beállítható az Aura vezérlőpanel segítségével.



Oldalsó hangszórók

ASUS ROG STRIX SCAR III világosabb, hangosabb és pontosabb hangot ad, tehát minden akció valóban hallható lesz. Az összes hangot intelligens erősítő erősíti, amely valós időben figyeli a hangkimenetet. A kapott hang kevesebb zajtorzulással rendelkezik, magasabb dinamikai tartományban van, több basszust és jelentősen nagyobb potenciálkibocsátást eredményez. Növeld a hangerőt, és rögzítsd a játék során minden ellenséges mozgást, lövöldözős és környezeti hangokat.

2,8 ×

Hangosabban

3 ×

Több basszus



Új ROG ARMORY KRATE

A ROG Armory Crate egyesíti a világítási rendszert és a vezérlőegységet, hogy egy egyszerű, könnyen hozzáférhető eszközben beállíthasd a szükséges eszközöket. Könnyen meghatározhatod és testreszabhatod azokat a beállítási profilokat, amelyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elkezded a kedvenc játékaid. Ezeknek a beállításoknak a kombinálása az ROG Keystone-val lehetővé teszi a saját beállított profilok gyors betöltését.



Tökéletesen tervezett hűtés

Az ASUS ROG STRIX SCAR III intelligens hőtervezésű, amely hőcsöveket és kettős ventilátort használ a hűtőrendszer automatikus beállításához az optimális CPU és GPU teljesítmény érdekében. A billentyűzet fölött és a notebook alján kialakított speciálisan kialakított szellőzőnyílások lehetővé teszik a hideg levegő nagyobb mennyiségét.

Öntisztító porszívó alagutak

Két ventilátorral tervezték

Továbbfejlesztett 12V ventilátorok

0,1 mm-es vékony termikus bordák

ASUS ROG STRIX SCAR III

Kettős hűtés

A 12V-os ventilátorok, amelyek nagyobb sebességgel forognak, mint a hagyományos 5V-os hűtő, erős légáramot hoznak létre, ami növeli a hűtési hatékonyságot. A HyperCool Pro szabadalmaztatott pormentes hűtőrendszert is tartalmaz, amely kiküszöböli a por és a szennyeződéseket, hogy javítsa a rendszer megbízhatóságát és tartósságát.

ASUS ROG STRIX SCAR III

Bővített ház

A hőcső egyedülálló kialakítása kiterjedt burkolólapot tartalmaz, amely elnyeli a hőt a CPU-tól és a GPU-tól, és egyenletesen elosztja a hőképződés megelőzése érdekében. Ez 90 ° C alatti chipkészlet-összetevőket tart fenn - a rendszer megbízhatóságának és tartósságának növelése.



Akár 30% -kal magasabb WiFi-lefedettség

A ROG Strix az első játék-notebook a világon, ahol több WiFi antenna van 30% -kal nagyobb tartományban, nagyobb WiFi átviteli sebesség és kevesebb a csatlakozási hiba. A szabadalmaztatott ROG RangeBoost technológia a készülék hátoldalán és elején négy antennát egyesít egy egyedi algoritmussal, amely folyamatosan vizsgálja és kiválasztja a legjobb pár antennát a másik oldal süketségének fedezésére, ami a legerősebb jelet eredményezi.

Elegendő számú modern csatlakozó

A széles körű szolgáltatások számos portot tartalmaznak, beleértve a HDMI 2.0 és a legújabb USB-C 3.2 Gen2 csatlakozót tápellátással. Három USB 3.2 Gen1 port és egy USB 3.2 Gen2 port is rendelkezésre áll. A Bluetooth 5 és a 802.11ac WiFi 5 gyors kapcsolat a világgal. A laptoppt a Microsoft Windows 10 Home rendszerrel előtelepítve szállítjuk.


Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 15,6 "
Kijelző típusa Matt
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 9300H Coffee Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 2,4 GHz (2 400 MHz)
Core boost frekvencia 4,1 GHz (4 100 MHz)
Cache Processzor 8 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 666 MHz (2,67 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Játék
Videókártya memória mérete 4 GB
Stream processzorok száma 896×

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1650

Operációs rendszer

Operációs rendszer operációs rendszer nélkül

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 512 GB
Meghajtó interfészek M.2
SSD kapacitás 512 GB (0,51 TB)

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 p

Akkumulátor

Cellák száma 3db

Kialakítás

Üzemmód Klasszikus laptop

Szín

Szín Ezüst

Tömeg

Tömeg 2,4 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ac
WiFi verzió WiFi 5
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 360 mm
Maximális magasság 26 mm
Mélység 275 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Asus ROG
Part number G531GT-AL264

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  NA666g66e
Termékszám:  G531GT-AL264
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10