Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Asus ROG STRIX SCAR III G531GT-AL101C Fekete

5 1 értékelés
Magyar billentyűzetes termék
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Asus ROG STRIX SCAR III G531GT-AL101C Fekete


ASUS ROG STRIX SCAR G G531GT, elérhető gamer laptop

Már rég nem érvényesek azok a tévhitek, hogy egy laptop nem lehet jó a játékok játszására. Az exkluzív Republic of Gamers laptop sorozat eltér minden megszokott sablonos típustól. Kiváló minőségű kivitelezés és pontos részletek teszik ezt a darabot művészi remekművé. Az ASUS ROG STRIX SCAR G le fog nyűgözni a prémium kidolgozásával, amelyet csordultig fel van töltve a legmodernebb gamer hardverekkel, beleértve a  9. generációs Intel Coffee Lake processzort.



Kiváló minőségű kijelző

Az ASUS ROG STRIX SCAR G531 GT laptoppal pár másodperc alatt a játék közepében találhatod magad. Érezhetően nagy előnyre teszel részt a versenytársaiddal szemben minden csatában.

60 Hz

Frissítési ráta

IPS

Kijelző típusa

Matt

Kijelző felülete

Full HD

Felbontás



4 magos CPU és modern grafika, kombináció az igényes játékokhoz

Az ASUS úgy döntött, hogy négymagos Intel Core i5 9300H Coffee Lake processzort használ, akár 4,1 GHz-es munkafrekvenciával, amelyhez további támogatást nyújt a 8GB memória. Az NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikus chip a legtöbb játékban a Full HD felbontásig remekel.

Core i5

CPU típus

GTX 1650 4 GB

GPU típus

8 GB

DDR4

512 GB

Gyors tárolás

ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU

NVIDIA Turing

A Turing Shader párhuzamosan végrehajthatja a lebegőpontos és az egész számításokat adaptív árnyékolási technológiával és új egységes memória-architektúrával, amelynél a gyorsítótár mérete  kétszerese elődjének


ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU

Teljesítmény

Az intelligens intergenerációs teljesítmény növeli a zökkenőmentes játékélményt.

ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU

Technológia

Az új grafikus kártyák megfelelnek a modern megjelenítési követelményeknek, beleértve a 4K-os felbontást vagy a több monitoros kapcsolatokat egyidejűleg.




Gaming billentyűzet továbbfejlesztett háttérvilágítással

A jól megtervezett billentyűzetnek köszönhetően a STRIX SCAR G azonnal bevezet a játékba. Az átlátszó WASD gombok segítenek az általános vezérlőgombok vizuális felismerésében, vagy az RGB perifériás világítása lehetővé teszi a saját billentyűparancsok kiemelését. A billentyűzet garantált élettartama körülbelül 20 millió billentyűleütés.



Aura Sync világítás

Az Aura Sync technológia biztosítja a játékrendszerednek a teljesen egyhangú, egy konkrét játékhoz alakított megjelenítését. Állítsd be a ROG embléma színét, a billentyűzet és a világító sávok színét a STRIX SCAR G laptopon egy gamer egérrel, amely támogatja az Aura Sync rendszert, ugyanúgy, mint a fejhallgatók vagy más perifériás eszközök színét. A teljes színtartomány és a hét különböző világítási mód könnyen beállítható az Aura vezérlőpanel segítségével.



Oldalsó hangszórók

ASUS ROG STRIX SCAR G tisztább, hangosabb és pontosabb hangzást nyújt, tehát minden akció olyan, mint a valóságban. Az összes hangot intelligens erősítő vezérli, amely valós időben figyeli a hangkimenetet. A kilépő hangzás kevesebb zajtorzulással rendelkezik, magasabb dinamikai tartományban van, több basszust és jelentősen nagyobb potenciálkiegyenlítést eredményez. Növelda hangerőt, és vegyél észre minden ellenséges mozgást,  lövést, egyéb háttér hangokat a játszás során.

2,8 ×

Hangosabb

3 ×

Több basszus



Új, ROG ARMORY CRATE funkció

A ROG Armory Crate egyesíti a rendszer és a megvilágítás beállítását, hogy mindent egy könnyen hozzáférhető eszközben állíthass be. Egyszerűen  meghatározhatod és magad szerint beállíthatod azokat a  profilokat, amelyek automatikusan beolvasódnak, a beállításokkal együtt, amikor elindítod a kedvenc játékod.



Hibátlan hűtés

Az ASUS ROG STRIX SCAR G intelligens hőmérsékletvezérléssel rendelkezik, amely hővezető csöveket és dupla ventilátort használ a hűtőrendszer automatikus beállításához az optimális CPU és GPU teljesítményérdekében. A billentyűzet fölött és a laptop alján speciálisan kialakított szellőzőnyílások lehetővé teszik a levegő jobb áramlását.

Öntisztító porelvezető alagutak

Két ventilátoros kialakítás

Továbbfejlesztett 12V ventilátorok

0,1 mm-es vékony termikus bordák

ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU

Kettős hűtés

A 12V-os ventilátorok, amelyek nagyobb sebességgel forognak, mint a hagyományos 5V-os hűtő, erős légáramot hoznak létre, ami növeli a hűtés hatékonyságát. A laptop része a HyperCool Pro szabadalmaztatott pormentes hűtőrendszer is, amely kiküszöböli a port és a szennyeződéseket, így javítja a rendszer megbízhatóságát és tartósságát..

ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU

Bővített gépház

A hővezető cső egyedülálló kialakítása  magába foglalja a kiterjedt burkolólapot, amely elnyeli a CPU és GPU által keletkezett hőt, és azt egyenletesen osztja el a hőképződés megelőzése érdekében. Ezzel garantálja a  90 °C alatti hőmérsékletet a processzoroknál, és növeli  a rendszer megbízhatóságát és tartósságát.



Akár 30%-kal nagyobb WiFi lefedettség

A ROG Strix az első gamer laptop  a világon, amelyben több Wi-Fi antenna áll a rendelkezésedre a jobb Wi-Fi adatátvitel, és a  kevesebb csatlakozási hiba biztosítása érdekében. A szabadalmaztatott ROG RangeBoost technológia a készülék hátoldalán és elején négy antennát egyesít egyegyedi algoritmussal, amelyfolyamatosan vizsgálja és kiválasztja azt a legjobb pár antennát, amelyiknél a legerősebb a jel befogadása, így áthidalja a másik oldal gyenge jelbefogását.

Elegendő mennyiségű csatlakozó

A gazdag felszereltséget tovább bővítik a rendelkezésedre álló portok széles választéka, beleértve a HDMI 2.0 és a legújabb USB-C 3.2 Gen2 csatlakozót tápellátás támogatással. Három USB 3.2 Gen1 port is a rendelkezésedre áll. Az internethez való csatlakozást a Bluetooth 5 és a gyors WIFI biztosítja, amely megfelel a 802.11ac szabványnak. A laptopba a  Windows 10 Home operációs rendszer van gyárilag telepítve. 


Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 15,6 "
Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Panel IPS
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Oldalarány 16:9

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 9300H Coffee Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 2,4 GHz (2 400 MHz)
Core boost frekvencia 4,1 GHz (4 100 MHz)
Cache Processzor 8 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 666 MHz (2,67 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Játék
Videókártya memória mérete 4 GB

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1650

Operációs rendszer

Operációs rendszer operációs rendszer nélkül

Merevlemez

Tárhelykapacitás 512 GB
Meghajtó interfészek M.2
SSD kapacitás 512 GB (0,51 TB)

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó
Webkamera 720 p

Akkumulátor

Cellák száma 3db

Kialakítás

Üzemmód Klasszikus laptop

Szín

Szín Fekete

Tömeg

Tömeg 2,4 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ac
WiFi verzió WiFi 5
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 360 mm
Maximális magasság 26 mm
Mélység 275 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Asus ROG
Part number G531GT-AL101C

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  NA683i95t
Termékszám:  G531GT-AL101C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05