Oldal frissítése

ASUS ROG STRIX H270F GAMING

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG STRIX H270F GAMING

Egy kivételes játékosnak kivételes alaplapra van szüksége, mely a maximális játékélményt biztosítja, hogy kitűnjön a tömegből. Jelen alaplap a ROG (Republic of Gamers) terméksorozat egyikeként minden bizonnyal megfelel ennek a követelménynek. A kiegészítő felszerelések az első osztályú újítások csúcsteljesítményét garantálják, mely rengeteg játékos számára jelent hatalmas örömet. A H270 lapkakészlet és az Intel Socket LGA1151 processzor lehetővé teszi, hogy Ön a legújabb Kaby Lake-ben rejlő összes lehetőséget kihasználhassa. Ráadásul az ASUS STRIX H270F nem csak egy kiváló alaplap, hanem egy stílusos kiegészítő azoknak, akik büszkélkedni szeretnének gamer számítógépükkel. Az alaplapot ugyanis kiváló esztétikai jellemzőkkel látták el, mint például az Aura LED-es megvilágítás, mely a gép ragyogását biztosítja.

Legfontosabb jellemzői

  • A H270 lapkakészlet támogatja a Socket LGA1151 processzorokat, lehetővé téve a hetedik generációs Kaby Lake-hez való csatlakozást
  • Négy DDR4 memória-bővítőhely, melyek maximális frekvenciája 3300 MHz
  • Az USB 3.1 akár 10 Gb / s sebességgel biztosítja az adatátvitelt
  • DIGI digitális fázis szabályozás, mely biztosítja az stabil áramellátást
  • A videokártya AMD CrossFire kompatibilis
  • Hangkártya kiváló minőségű 8 csatornás hangzást biztosít
  • RGB Aura megvilágítás, 4-tűs csatlakozó külön LED-szalagokhoz

Csúcsminőségű alkatrészek

Az alaplap támogatja az új Kaby Lake processzort és DDR4 memória típust, melynek maximális kapacitása 64 gigabyte. Ezen kívül négy darab bővítőhelyet kap helyet, két csatornás architektúrával. Az akár extrém 3300 MHz frekvenciájú DDR4 bővítőhely (OC) fokozott stabilitást nyújt. Az USB 3.1 bővítőhelynek (1 x Type-A, 1 x Type-C) köszönhetően az akár 10 Gb adatátviteli sebességet tapasztalhatja másodpercenként. Ha az USB 3.1 kimenet kevésnek bizonyulna, a nyolc darab USB 2.0 és hat darab USB 3.0 csatlakozó minden bizonnyal Önt is magával ragadja majd. A DIGI digitális fázis szabályozás biztosítja a megbízható áramellátást, hogy Ön élvezhesse az optimális teljesítményt, a rendszer stabilitását, illetve a kiváló energiahatékonyságot.

Játékosoknak

A PCI Express 3.0 bővítőhelynek köszönhetően több grafikus kártyát csatlakoztathatunk AMD CrossFire módban. Ez nagy mértékben növeli a grafikus teljesítményt még a legújabb játékoknál is, így Ön a legmagasabb szinten is akár 4K felbontásban élvezheti a játék minden pillanatát. A minél izgalmasabb játékélmény elérésének érdekében, a gyártó pedig kiváló minőségű hangkártyával látta el az alaplapot, mely természetes és élethű hangzást biztosít a nyolc csatornás hangkodek segítségével. 

M.2 foglalat az alaplapon

A gyors SSD csatlakozás érdekében a gyártó modern  M.2 felülettel látta el az alaplapot, mely maximális 32 Gb adatátviteli sebességre képes másodpercenként. Ezekkel az eszközökkel az operációs rendszer, illetve az erre telepített alkalmazások gyorsabb működését érheti el, túlszárnyalva így egy szabványos SATA 3.0 csatlakozást.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel H270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 300 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, RAID vezérlő
Hangkártya típusa SupremeFX S1120A
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x4
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC272i1
Termékszám:  90MB0S70-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10