Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ASUS ROG Strix Edge

4,7 27 értékelés
8 990 Ft

ASUS ROG Strix Edge

Minden gamer fontos társa egy jó egérpad, amely nem csúszik és tökéletesen érzékeli az egér mozgását. Mindezt az ASUS ROG Strix Edge kínálja. A ROG Strix Edge a gumibázisának köszönhetően stabilan fekszik minden asztalon, és gondtalan szórakozást biztosít. A ROG Strix Edge szilikonból és szövetből készült, ami megkönnyíti az egér mozgatását a pad felületén. A széleit kiváló minőségű varrás szegélyezi, és nagy, ergonomikusan kényelmes felületet kínál, amely egy speciálisan kialakított vízszintes szövéssel rendelkezik a legegyszerűbb játékélmény érdekében. Az egérpadot az íróasztal oldalára is helyezheti, hogy megvédje a karját éles élektől, és még mindig elegendő hely marad az egér mozgatásához. A ROG Strix Edge használata kényelmes, és a legjobb teljesítményt biztosítja minden játékstílushoz!

Az ASUS ROG Strix Edge egérpad legfőbb jellemzői

  • Csúszásgátló gumi alap
  • A ROG Strix Edge pad szegélyének jó minőségű varrása megakadályozza a rázkódást
  • A felületen tökéletesen megragad minden típusú egér
  • A 400 × 450 × 2 mm méretű egérpad elegendő helyet biztosít az egér számára
  • Vonzó játéktervezés

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 45 cm
Magasság 40 cm
Mélység 0,2 cm
Tömeg 0,26 kg

Szín

Szín Fekete

Típus

Felhasználási mód Gamer

Tulajdonságok

Anyag Textil, Gumi, Szilikon
Kód:  NA774b2b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  90MP00T0-B0UA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10