Oldal frissítése

ASUS ROG STRIX B360-H GAMING

5 10 értékelés
44 590 Ft

ASUS ROG STRIX B360-H GAMING

Az ASUS ROG STRIX B360-H GAMING alaplap modern LGA 1151 foglalattal és Intel B360 lapkakészlettel rendelkezik. Ennek köszönhetően támogatja az Intel Coffee Lake sorozat igényes processzorait. Remek eleme a megfizethető, ugyanakkor nagy  teljesítményű, modern játékokhoz tervezett számítógépes összeállításoknak.

Az ASUS ROG STRIX B360-H GAMING alaplap legfontosabb jellemzői

  • Megfizethető alaplap Intel B360 lapkakészlettel
  • Az Intel 8. generációs Intel Coffee Lake processzoraihoz készítették elő
  • A DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszintet
  • Négy bővítőhely a DDR4 memóriához akár 2666 MHz-ig
  • Több videókártya támogatása a AMD CrossFireX 2-Way technológiának köszönhetően
  • SafeSlot technológia a nehezebb grafikus kártyák biztonságos csatlakoztatásához
  • Kiváló minőségű ROG SupremeFX S1220A audio chip

Ideális a Coffee Lake CPU-hoz

Az alaplap az új Intel Coffee Lake processzorokat támogatja, amelyek jelenleg csak hatmagos változatban érhetők el. Ezenkívül nem hiányozhat a négy DDR4 memória slot sem, 64 GB maximális kapacitással. Ha gyors adatátvitelt szeretnél, jó hírünk van a számodra. A régebbi USB-n kívül modern USB 3.1 1. Gen csatlakozót is kapott USB-A és USB-C-vel.

Az ASUS ROG a szenvedélyes játékosok számára

A PCI Express 3.0 slot engedi, hogy előnyhöz juss a több videókártyás használat során, az AMD CrossFireX 2-Way technológiát használva. Ennek köszönhetően a játékos teljesítményed nagyszerűen fejlődhet. Játszd a legújabb játékokat a legnagyobb felbontáson. Az alaplap beépített része a tökéletes hang, amely elengedhetetlen kellék a szenvedélyes játékosok számára. Mindezt a ROG SupremeFX chip biztosítja, amely az átgondolt tervezésből adódóan csökkenti a kellemetlen elektromágneses interferencia hatásokat. A stratégiai előnyöknek köszönhetően a győzelmek sem maradnak el, hiszen így sokkal korábban felfedezheted az ellenséget.

Használd az M.2 foglalatot a rendszer SSD-hez

A gyors SSD csatlakoztatásához az alaplapot modern M.2 interfésszel látták el. Javasoljuk, hogy ezt a lehetőséget használd a Microsoft Windows 10 operációs rendszerhez. Ezzel a teljes rendszer sebességét növelheted.

Aura Sync és fényhatások

Az alaplap Asus Aura Sync technológiája remek gaming gépet varázsol a PC-dből. Az RGB LED háttérvilágítást a saját stílusodhoz igazíthatod. Használd ki a számos előre beállított effektet a jobb eredmény érdekében. Megadhatod, hogy a háttérvilágítás villogjon a zenére, vagy hogy jelezze a processzor hőmérsékletének állapotát. A választás csak tőled függ. Előnye, hogy párosíthatod más kompatibilis eszközökkel, például grafikus kártyákkal, billentyűzettel vagy egérrel.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel B360

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 666 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFire Technologies
Hangkártya típusa SupremeFX S1220A
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF , USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Belső COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Asus ROG Strix
Kód:  AC263b1a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  90MB0WM0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15