Oldal frissítése

ASUS ROG STRIX B360-G GAMING

4,8 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG STRIX B360-G GAMING

Az ASUS ROG STRIX B360-G GAMING alaplap modern LGA 1151 foglalattal és Intel B360 lapkakészlettel rendelkezik. Ennek köszönhetően támogatja az Intel Coffee Lake sorozat igényes processzorait. Remek eleme a megfizethető, ugyanakkor nagy  teljesítményű, modern játékokhoz tervezett számítógépes összeállításoknak.

Az ASUS ROG STRIX B360-G Gaming alaplap legfontosabb jellemzői

  • Megfizethető alaplap Intel B360 lapkakészlettel
  • Az Intel 8. generációs Coffee Lake processzoraihoz készítették elő
  • A DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszintet
  • Négy foglalat DDR4 típusú memóriához akár 2 666 MHz-ig
  • Több grafikus kártya támogatása 2-Way AMD CrossFireX üzemmódban
  • Kiváló minőségű ROG SupremeFX S1220A audio chip
  • A kis PC szekrényekhez alkalmazható Micro ATX formátum

Ideális a Coffee Lake CPU számára

Az alaplap az új Intel Coffee Lake processzorokat támogatja, amelyek jelenleg csak hatmagos változatban érhetők el. Ezen kívül nem hiányozhat a DDR4 memória foglalat sem, 64 GB maximális kapacitással. Ha gyors adatátvitelt szeretnél, jó hírünk van a számodra. A régebbi USB-n kívül ugyanis modern USB 3.1 Gen 1. portot kapott, amely USB-A csatlakozóval végződik.

Az ASUS ROG jó választás a szenvedélyes játékosok számára

A PCI Express 3.0 foglalatnak köszönhetően több grafikus kártyát is csatlakoztathatsz 2-Way AMD CrossFireX üzemmódban. Az alaplap egyik meghatározó része a tökéletes hangzás, amely elengedhetetlen a játékosok számára. Mindezt a ROG SupremeFX audio chip biztosítja, amely az átgondolt tervezésből adódóan csökkenti a kellemetlen elektromágneses interferencia hatásokat. Ennek eredményeképpen minden szenvedélyes játékos remek hangzást élvezhet. A stratégiai előnyöknek köszönhetően a győzelmek sem maradnak el, hiszen így sokkal korábban felfedezheted az ellenséget.

Használd a rendszer SSD-hez az M.2 foglalatot

A gyors SSD csatlakoztatásához az alaplapot modern M.2 interfésszel látták el. Javasoljuk, hogy ezt a lehetőséget használd a Microsoft Windows 10 operációs rendszerhez. Ezzel a teljes rendszer sebességét növelheted.

Aura Sync és fényhatások

Az alaplap Asus Aura Sync technológiája remek gaming gépet varázsol a számítógépedből. Az RGB LED háttérvilágítást a saját stílusodhoz igazíthatod. Használd ki a számos előre beállított effektust a jobb eredmény érdekében! Megadhatod, hogy a háttérvilágítás villogjon a zene ritmusára, vagy pedig, hogy jelezze a processzor hőmérsékletének állapotát. A választás csak rajtad áll. További előnye, hogy párosíthatod más kompatibilis eszközökkel is, például grafikus kártyákkal, billentyűzettel vagy egérrel.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel B360

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 666 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFire Technologies
Hangkártya típusa SupremeFX S1220A
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF , USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Belső COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Asus ROG Strix
Kód:  AC263b1d
Termékszám:  90MB0WD0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20