Oldal frissítése

ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA

Alaplap beépítése nélkül be sem lehet kapcsolni egy számítógépet. Ez biztosítja az utat a mikroprocesszor, a meghajtók és a memóriák és más komponensek, mint például az optikai meghajtók illetve a hangfal között.

Milyen előnyei vannak a(z) ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA alaplapnak?

A legérdekesebb paramétere a socket, mert ez mutatja meg, melyik processzormodell csatlakoztatható hozzá. Pl. ez az alaplap Intel 2066 foglalattal rendelkezik. Messze nem annyira, de ugyancsak fontos a chipset, mivel ez a(z) ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA alaplapon megtalálható funkciókról gondoskodik, konkrétan a(z) Intel X299.

Vedd figyelembe az alaplap nagyságát is, vagy kénytelen leszel átszabni a számítógépházat az alaplaphoz, vagy pont fordítva, az alaplapot a számítógépházhoz. Ellenőrizd le, hogy a számítógépházad támogatja-e a(z) eATX (Extended ATX) formátumot. A már említetteken kívül foglalkozni kell a a memória RAM-mal is. A(z) ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA alaplap támogatja DDR4 DIMM bepattintását a(z) 8 × slotba.

A RAM típusú memória úgynevezett quad-channel kombinációban kapcsolható, aminek köszönhetően a processzor négyszer gyorsabban férhet hozzá a RAM-hoz.

Az alaplap támogatja a PCI Express csatolófelületen keresztüli csatlakozást. A PCI Express x16 használatos a videokártya csatlakoztatásához. Ilyen buszból 3 × áll rendelkezésre ennél az alaplapnál. További kártyákat is csatlakoztathatsz, pl. hálózatit, TV-t, vagy bármilyet, amire csak szükséged van, mivel a(z) ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA alaplapon 1 × PCI Express x4 slot található meg.

Mi mindenre képes a(z) ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA alaplap?

  • Integrált Realtek ALC1220 hangkártyát tudhat magáénak
  • További vonzó funkciói: HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID kontroller és MOSFET hűtő
  • Belső csatlakozók: M2 foglalat, USB 3,0 (3,1 gen1) bracket, USB 3,1 (3,1 gen2) bracket, Serial-ATA-III, S/PDIF bracket, TPM és Elülső panel audiocsatlakozója
  • Az M.2 slot az extra gyors SSD csatlakoztatására szolgál
  • A RAM maximális támogatott frekvenciája: 4266 MHz
  • SATA III: 6 ×

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2066
Lapkakészlet Intel X299

Formátum & funkciók

Alaplap formátum eATX (Extended ATX)
Alapvető funkciók Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 4 266 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 10Gbps
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x4
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 12×
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Asus Rampage
Kód:  ACx299c8
Termékszám:  90MB0ZJ0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15