Oldal frissítése

ASUS ROG RAMPAGE VI APEX

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG RAMPAGE VI APEX

Ez a profi Asus ROG RAMPAGE VI APEX alaplap elsősorban a legigényesebb felhasználóknak lett tervezve, akik kompromisszummentes teljesítményt szükségeltetnek munkához és a legújabb játékokhoz egyaránt. A luxus megjelenés már elsőre elárulja, hogy nem egy közönséges alaplapról van szó. A fő eleme a legújabb Intel X299 chipset az Intel Skylake-X és Kaby Lake-X processzorokhoz. Természetesen jelen van az exkluzív Asus funkciók  egész skálája, és nem hiányozhat a mai világban igencsak megkövetelt RGB háttérvilágítás sem.

Az Asus ROG RAMPAGE VI APEX alaplap főbb jellemzői:

  • Csúcskategóriás Intel X299 chipset
  • Támogatja a legújabb Core i9 Skylake-X és Kaby Lake-X processzorokat
  • Speciális opciók az overlockerek számára
  • Lehetőség több videokártya csatlakoztatására SLI és CrossFire üzemmódban
  • Intel Optane SSD és Intel VROC memóriák támogatása 
  • Luxus megjelenés Asus Aura Sync háttérvilágítás támogatással
  • Dupla ROG DIMM.2 modul a további ventilátorok számára
  • Modern WiFi 802.11ac szabvány MU-MIMO támogatással
  • Tökéletesen megtervezve a hatékony hűtés érdekében
  • 4x M.2 csatlakozó a gyors SSD meghajtók számára
  • Egyszerű jelentések az UEFI BIOS-on keresztül

High-end Intel X299 chipset

Az Asus ROG RAMPAGE VI APEX alaplap a legújabb csúcskategóriás Intel X299 chipseten alapul, amelyik a Skylake-X és a Kaby Lake-X processzorok számára lett tervezve. Ezek közé tartozik az extrém teljesítménnyel jeleskedő tízmagos Intel Core i9-7900X, és még a 18 magos chipekkel is számolva lett! A DDR4 memóriamodulok számára 8 Quad channel slot áll rendelkezésre 2666 MHz maximális frekvenciával vagy éppen 4133 MHz-el overclocking esetén.

Az Asus ROG sorozat alaplapjai ideálisak az OC-k számára

Az  Asus ROG RAMPAGE VI APEX az overclockingolás csúcsát képviseli. Hála a rendkívül jó minőségi alkatrészeinek, amelyek magasan felülmúlják a konkurencia megoldásait, kiválóan helytáll még a folyékony nitrogén vagy hélium általi hűtés esetében is. Ezzel az alaplappal számos rekord lett már megdöntve, például az Intel Core i7 frekvenciájának 75%-os megnövelése 7,65 GHz frekvenciára.

ASUS 5-Way Optimization

Az összes bonyolult optimalizálást egyetlen kattintással is elintézheted, hála az 5-Way Optimization technológiának, amely az aktuális felhasználás alapján optimalizálja a rendszer alapfunkcióit. Játszhatsz játékokat, nézhetsz filmeket vagy éppen dolgozhatsz, a számítógép teljesítménye mindig az aktuális tevékenységedhez fog alkalmazkodni. Ennek köszöhetően pedig nagyszerű teljesítményt tudsz elérni jelentős energiamegtakarítás mellett. A játékok pedig jobban fognak futni, mint valaha, hála a nagyszerű teljesítménynek, a sávszélesség prioirtásainak a beállításának és a kiváló hangzásnak. 

Asus ROG RAMPAGE VI APEX - tökéletes felszereltség

Hála a két PCI Express 3.0 slotnak, AMD Crossfire vagy NVIDIA SLI üzemmódban akár több videokártyát is csatlakoztathatsz. Ezzel jelentősen megnövekedik a grafikai teljesítmény, és még a legújabb játékok is a lehető legmagasabb szinten fognak futni akár 4K felbontásban. És azért, hogy a játékélményed abszolút teljes legyen, a gyártó ezen alaplapot még hangkártyával is ellátta, amely elhozza számodra a teljesen valósághű nyolccsatornás hangzást. A megbízható internetkapcsolatról a legmodernebb 802.11ac WiFi interfész gondoskodik a maga 2x2 duplasávos 2,4/5 GHz antennáival és a 4,6 Gbps-es adatátviteli sebességével, amely ideális a gördülékeny 4K videóstreameléshez.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2066
Lapkakészlet Intel X299

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 4 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Állapotjelző, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC S1220A
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x4
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 10×
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  ACx299a7
Termékszám:  90MB0UC0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15