Oldal frissítése

Asus ROG Phone 8 Pro 16GB/512GB - fekete

4,7 10 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
490 290 Ft

Asus ROG Phone 8 Pro 16GB/512GB - fekete

A telefon funkciói

163,8 mm

Asus ROG Phone 8 Pro 16GB/512GB, fekete

76,8 mm

Asus ROG Phone 8 Pro 16GB/512GB, fekete

8,9 mm

Telefon tömege: 225 g

Asus ROG Phone 8 mobiltelefon

6,78"

képátló

Asus ROG Phone 8 mobiltelefon

Android 13

operációs rendszer típusa

Asus ROG Phone 8 mobiltelefon

5 500 mAh

akkumulátor kapacitása

Asus ROG Phone 8 mobiltelefon

Nano SIM

SIM kártya típusa

Asus ROG Phone 8 mobiltelefon

76,8 × 163,8 × 8,9 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Asus ROG Phone 8 mobiltelefon

512 GB

belső memória

Asus ROG Phone 8 mobiltelefon

50 + 13 + 32 Mpx

kamera

Asus ROG Phone 8 mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Asus ROG Phone 8 mobiltelefon

Nincs

memóriakártya-foglalat

Asus ROG Phone 8 mobiltelefon

225 g

telefon tömege

A legjobb okostelefonra vágysz a játékhoz?Az ASUS ROG Phone 8 Pro a legkézenfekvőbb választás.



A ROG Phone 8 Pro okostelefon lenyűgöző megjelenéssel

A legenda visszatér. Méghozzá a nyolcadik generációban. Üdvözöljük a csúcskategóriás ASUS ROG Phone 8 Pro gaming telefont, amely biztosan a legigényesebb mobiljátékosok kezébe kerül. Ha ugyanis a tökéletes játékra szánt okostelefont keresed, amely bármilyen mobiljátékot teljes sebességgel képes futtatni, akkor az ASUS ROG Phone 8 Próval nem fogsz mellényúlni. Egyesíti a legújabb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 mobilplatform brutális játékerejét, a továbbfejlesztett GameCool 8 hűtőrendszert, amellyel bármilyen akadályt leküzdhetsz, és a 165 Hz-es képfrissítési frekvenciájú kijelzőt a forradalmi vizuális élmény érdekében. És plusz bónuszként egy deluxe hátlapi kivitelezést is kapsz, beleértve az Anime Vision Mini LED-eket.



Ragyogó, 165 Hz-es kijelző keskeny kávával

Az ASUS ROG Phone 8 Pro okostelefont közvetlenül a modern mobil videojátékok lejátszására tervezték, de videók nézésekor vagy a munkafeladatok fantáziadús intézésekor is örömet szerez tulajdonosainak. A HDR 10+ technológiával ellátott csúcskategóriás AMOLED kijelzője mindig kivételesen élénk színeket és kiváló kontrasztot kínál. Az ASUS ROG Phone 8 Pro okostelefon kijelzőjének fényereje valóban kiváló 2500 nit. Az alacsony késleltetésű játék és az ultragyors vezérlési reakció elérése érdekében, a véletlen érintések kisebb esélyével, a ROG Phone 8 Pro új, 165 Hz-es frissítési frekvenciája és 720 Hz-es érintés-mintavételi frekvenciája segít a kivételesen sima és zökkenőmentes játékélmény biztosításában.
A 6,78"-es képátló korábban talán egy tabletet idézett volna - a karcsú ASUS ROG Phone 8 Pro telefon azonban tökéletesen elfér a kezedben. A titok a kijelzőt körülvevő ultravékony keretben rejlik, amely a széleinél is finoman ívelt, hogy stabil, mégis kényelmes fogást biztosítson. Ugyanakkor az Eye Care Display technológiának köszönhetően segít megvédeni a felhasználó szemét a kékfénytől, amely különösen hasznos a hosszú éjszakai játék során.


A ROG Phone 8 Pro kompromisszummentes jellemzői

Mivel a mobiljátékok komoly teljesítménynövekedést igényelnek, az ASUS a ROG Phone 8 Pro telefont az androidos telefonok legerősebb chipkészletével, a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzorral szerelte fel. Ez 12 GB RAM-mal dolgozik együtt, hogy az ASUS ROG Phone 8 Pro bármilyen mobiljátékot teljes erőbedobással futtasson. És a jövőre nézve is jelentős tartalékkal rendelkezik, mivel a gyártó állítása szerint a CPU teljesítménye a generációk között nagyjából 30%-kal nő.A GPU-k esetében pedig akár 25%-kal is. A chip támogatja a legújabb 5G mobilhálózatokat is.




ASUS ROG Phone 8 Pro hatékony GameCool 8 hűtéssel

A ROG Phone 8 Pro okostelefon továbbfejlesztett hűtőrendszere optimalizált kialakítással rendelkezik, amely minden irányból hűti a processzort. A GameCool 8 rendszer három különböző megközelítést alkalmaz a hűtésre, hogy javítsa a stabilitást az igényes játék során. A megnövelt párologtató kamra és a grafitlemezek hatékonyabban vezetik el a hőt a CPU másik oldaláról a közepesen hosszú játékmenetek során. Végül, a hosszú távú stabilitás érdekében az új AeroActive Cooler 8 aktív mesterséges intelligenciával hűtőrendszert tartalmaz, amely Peltier-hűtőelemet használ. Ez további felületi hűtést biztosít pontosan a CPU helye fölött elhelyezett ventilátor segítségével.


Az X+ üzemmód segít a játékteljesítmény beállításában

Az ASUS ROG Phone 8 Pro abszolút teljesítményének teljes kihasználása érdekében a gyártó finomított játékmódokat készített, az ún.X+ üzemmódot. Lehetővé teszi számos rendszerparaméter beállítását és testreszabását az ASUS ROG Phone 8 Pro teljesítményének optimalizálása és testre szabása érdekében, minden alkalmazáshoz és játékforgatókönyvhöz.



Élvezd a teljes hangzást a ROG Phone 8 Pro telefonnal

Az ASUS teljesen újratervezett hangrendszert használt a ROG Phone 8 Pro esetében, hogy látványos élményt nyújtson. Ha pedig a fejhallgatót részesíted előnyben, akkor értékelni fogod a 3,5 mm-es jack csatlakozót és számos élvonalbeli technológiát.A gyártó ebben a tekintetben a mesterséges intelligenciát is bevetette.



Az ASUS ROG Phone 8 Pro akkumulátora több órányi játékra is képes

Az ASUS ROG Phone 8 Pro egymonstrum, 5 500 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Ez több órányi játékot biztosít a telefon újratöltése nélkül. A 65 wattos HyperCharge USB Power Delivery adapterrel kombinálva ez a tökéletes kombináció az útközbeni játékhoz. Egy ilyen töltő mindössze 39 perc alatt képes 0-ról 100%-ra tölteni a ROG Phone 8 Pro telefont. A Qi 1.3 szabvány szerinti 15 W-os vezeték nélküli töltés is rendelkezésre áll.



Továbbfejlesztett vezérlés az AirTrigger ultrahangos érzékelőkkel

Az AirTrigger 6 jelentősen továbbfejlesztett, hogy még több fejlett vezérlési lehetőséget biztosítson. A ROG Phone 8 Pro telefon szélein található ultrahangos érzékelők teljes mértékben támogatják a különféle gesztusokat, köztük olyan új funkciókat, mint a Double Action, a Squeeze and Lift és a Gyro Aim. Az egyedülállóan tervezett AirTrigger olyan irányítási élményt nyújt, amely felülmúlja a konzolos játékokat.



Jelentősen továbbfejlesztett kamera AI-jal

Az ASUS ROG Phone 8 Pro telefon hármas hátlapi kamerája minden fényképet professzionális minőségben készít, függetlenül a beállításoktól. Egy csúcskategóriás, 50Mpx-es Sony IMX890 nagylátószögű fő kamerával, továbbfejlesztett képminőséggel és HDR-feldolgozással, egy ultraszéles látószögű, 13Mpx-es másodlagos kamerával és egy 3-szoros optikai zoommal rendelkező teleobjektívvel büszkélkedhet. Az ASUS ROG Phone 8 Pro továbbfejlesztett funkciói közé tartozik a 6 tengelyes hibrid stabilizátor, amely érezhetően jobb minőségű képeket és videókat biztosít. Egy 32Mpx-es előlapi kamera is rendelkezésre áll a minőségi csoportos szelfikhez és az élő videostreaminghez.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,78"
Kijelző felbontása 2400 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Gorilla Glass verziója Victus 2
Magasság 163,8 mm
Szélesség 76,8 mm
Mélység 8,9 mm
Súly 225 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 6,78 " (17,22 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, Adaptív frekvencia, Ívelt élek
Kijelző képfrissítési gyakorisága 165 Hz
Kijelző fényereje 2 500 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 32 Mpx
Széles látószögű kamera felbontása 13 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Maximális fényerő f/1,87
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 240fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 65 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 15 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 16 GB
Belső memória 512 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3,3 GHz (3 300 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Grafikus gyorsító Adreno 750

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-C → USB-C)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület ROG UI

Telefon márka/model

Telefonmárka Asus
Telefon modell ROG Phone 8 Pro
Kód:  AST060b1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  AI2401-16G512GP-BK-EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05