Oldal frissítése

Asus ROG Phone 7 Ultimate

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Asus ROG Phone 7 Ultimate

Ezen Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon része az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat készíteni. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. A mobiltelefon 6,78" -es képernyővel rendelkezik, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok szerelmesei. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor gondoskodik. 16 GB rendszermemóriával van ellátva. A kellő energiát az erős, 6000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a mobiltelefon köszönhetően vízálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP54 mértékű védelmi fokozattal látták el. Ez a fejlett ASUS mobiltelefon 2023 óta van forgalomban.

Asus ROG Phone 7 Ultimate okostelefon alapvető paraméterei

  • Ezen ASUS okostelefon 6,78" méretű képernyővel rendelkezik
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 16 GB rendszermemóriával funkcionál
  • A megfelelő energiát a tartós, 6000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Konstrukciója vízálló az IP54 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,78"méretű kijelzőt kapott
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 165Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A képernyő 1500 Nits fényerőt képes biztosítani
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és ROG UI felhasználói felület látja el
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 6000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ennek a nagyszerű ASUS telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz minden perc, amit ezzel a lenyűgöző ASUS telefonnal töltünk el, mivel 6,78" AMOLED típusú kijelzője, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 165Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül lehetséges módosítani a frekvenciát a kijelzőn zajló események alapján. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel látják el, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb mechanikus sérülések ellen. Az integrált HDR 10+ formátum az egyik legfejlettebb technológia, amelynek a részletgazdag és lenyűgöző jeleneteket köszönhetjük. Azért, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a lenyűgöző ASUS okostelefon 1500 Nits mértékű fényerőt is képes elérni, amely közvetlen napfényben is jól látható képet garantál.

Készíts lélegzetelállító képeket

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen részét képezi a három hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő ASUS mobiltelefon fel van szerelve 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 13Mpx-es széles látószögű lencsével, 5Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes eszköz arra, hogy részletgazdag közeli képeket készítsünk például virágokról rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű képek készítését. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. A kiváló videók készítésekor elengedhetetlen az elektronikus képstabilizátor. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen strapabíró ASUS mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 6000 mAh, gond nélkül kibírja két vagy akár több napig is. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 65 W, ráadásul gyors vezeték nélküli töltéssel. Ez a modern ASUS mobiltelefon elegendő akkumulátorkapacitással rendelkezik ahhoz, hogy áramforrásként használjuk egyéb készülékek, például más okostelefonok, fülhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Így powerbank-ként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. Feltöltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Ezen ASUS okostelefon megbízható teljesítményt garantál

A remek ASUS okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 13, ROG UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 16 GB RAM-mal rendelkezik, amellyel akár 3D-s játékokat is játszhatunk, illetve használhatjuk a virtuális valóságot.

Ez a modern ASUS mobiltelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, így gyorsan tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy részt vehetünk videóhívásokban is. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű ASUS mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott a készülék kijelzőjén. Természetesen jelző diódával is ellátták. Célja, hogy értesítse a felhasználót a készülék különböző eseményeiről vagy állapotváltozásairól anélkül, hogy aktiválná a kijelzőt. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amellyel lehetséges olyan hardverek csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és töltőkábel (USB-C → USB-C)

Méretei:

173 × 77 × 10,4 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

239 g

Kód:  AST056ax
Termékszám:  AST056ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05