Oldal frissítése

ASUS ROG MAXIMUS X HERO WiFi hálózati

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG MAXIMUS X HERO WiFi hálózati

Az ASUS ROG MAXIMUS X HERO egy modern alaplap, amely támogatja a nyolc generációs Intel processzorokat, és számos hasznos funkcióval rendelkezik, így például az M.2 interfész vagy a legfrissebb USB csatlakozó is megtalálható rajta. A SafeSlot technológia nagy és erőteljes grafikus kártyákat is rögzít. Az alaplapról nem hiányozhat a beépített kétsávos WiFi adapter. Vannak még négy DIMM bővítőhelyek is, amelyek akár 64 GB-ot is képesek tárolni. Az OptiMem és a T-Topológia segítségével a tárolórendszer legmagasabb teljesítménye elérheti a 4133 MHz-et. Az első alaplapok egyikeként támogatja a hosszabbító fogantyúk nyomtatását egy 3D nyomtatóra.

Az ASUS ROG MAXIMUS X HERO alaplapjának legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű integrált WiFi és hangkártya
  • Számos hasznos alkalmazás elérhető az alaplapon
  • Intelligens hűtési rendszer
  • A legmodernebb memóriamodulok támogatása
  • A legkorszerűbb buszok támogatása
  • A ROG MAXIMUS alaplap teljes mértékben testre szabott számítógépes játékossal

Kiváló minőségű háttérvilágítás

Az Asus Aura Lightning technológia segítségével beállíthatod az alaplap háttérvilágításának színét és stílusát. Választhatsz egyet a sok előre beállított program közül, vagy létrehozhatod a sajátod. A háttérvilágítás szinkronizálható a számítógép más összetevőivel is. Természetesen lehetséges, hogy más kompatibilis LED szalagokat, ventilátorokat vagy PC szekrényeket csatlakoztass az új vizuális élmény eléréséhez.

A jó hűtés az alap

A tábla passzív SSD hűtővel van felszerelve. A Fan Expert 4 lehetővé teszi az egyes hűtőkomponensek testreszabását az igényeidnek megfelelően. Természetesen automatikus védelmet nyújt a rendszer túlmelegedése ellen.

Az ASUS ROG MAXIMUS X HERO alaplap tökéletes hangzása

Az integrált SupremeFX hangkártyával tökéletes zenei élményt nyújt. A kiváló jel-zaj viszony, amely 113 dB, és az egyedi hangkártya chipek a világ vezető gyártóitól, mint például a Texas Instruments, egyedülálló élményt nyújtanak. A Sonic Studio segítségével pontosan beállíthatjod a hangot a jelenlegi igényekhez. A Sonic Radar III technológiának köszönhetően mindig hallhatod, hogy játék közben merre vannak az ellenségeid.

 

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel Z370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa ROG SupremeFX 2015
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x4
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  ACZ370a2
Termékszám:  90MB0W20-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15