Oldal frissítése

ASUS ROG MAXIMUS IX APEX

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG MAXIMUS IX APEX

A ROG sorozat modern alaplapjai készen állnak arra, hogy egy erős alapot biztosítsanak gamer számítógépednek és megnyerjenek minden csatát. A kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, a csatlakozók számának köszönhetően a túlhajtás megszállotjai is minden szükséges tuningeszközt az alaplaphoz csatlakoztathatnak. Egy különleges, túlhajtó eszközkészlettel is rendelkezésre áll, amellyel kiemelkedő teljesítmény érhető el. Az alaplap ETX formátumú (Extended ATX Méretek 30,5 x 27,2 cm).

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes alaplap gamer PC-hez csúcskategóriás Intel Z270 lapkakészlettel
  • Foglalat 6. és 7. generációs processzorokhoz
  • Kettős foglalat DDR4 memóriamodulhoz (túlhajtás)
  • Professzionális túlhajtó készlet
  • PCIe és M.2 
  • Egyedi stílus és Aura Sync technológia
  • Vízhűtés
  • 3D nyomtatás támogatás
  • Tökéletes 8 csatornás SupremeFX hangkártya
  • ETX formátum

Csúcsteljesítmény

Az alaplap teljesítménye a 5-Way Optimization segítságável szabályozható, ami az igénybevétel alapján optimalizálja a rendszer alapvető funkcióit. Így a PC tökéletes lesz játékhoz, szórakozáshoz és munkához, hiszen működése egyetlen kattintással optimalizálható. Ez nagyobb rendszer stabilitást és teljesítményt eredményez, akkor is amikor az alaplap maximálisan igénybe van véve. Ha a videokártyát CrossFireX vagy SLI módban használod,  akkor a legnagyobb felbontásban élvezheted a játékot. kétcsatornás DDR4 memóriamodul kiváló memória túlhajtási lehetőséget kínál, akár 4266MHz fölé is túlhajtható, kapacitása akár 32GB-ig bővíthető.

Széles körű csatlakoztathatóság

Az alaplap összesen 8db USB foglalattal rendelkezik. Köztük találunk 6 db USB 3.0-t és nem maradhatott ki a legújabb USB 3.1 Type A+C sem akár 10Gb/s adatátviteli sebességgel. Csak csatlakoztatnod kell, és máris élvezheted a rendkívüli adatátviteli sebességet. Merevlemezekhez az alaplap 6db SATA 6 Gb/s csatlakozóval van felszerelve . A gyors SSD-k egyedülálló teljesítményéhez 32 Gb/s sebességű M.2 szabvány foglalat található. Emellett 4db PCIe modullal is fel van szerelve, amelyek maximális adatátviteli teljesítményt nyújtanak és lehetővé teszik a meghajtó felhasználását RAID konfigurációkban.

Saját stílusod szerint

Az alaplapban Asus Aura Sync technológia van, ami igazán egyedivé fogja varázsolni a gamer PC-d. Szabd személyre a LED-fényeffektusokat a fényvezérléssel. Használd ki a rengeteg megvilágítási lehetőséget, amelyet saját stílusod szerint alakíthatsz. Beállíthatod, hogy a fény a zene ritmusára pulzáljon, vagy a CPU terhelésének megfelelően változzon a szín.  A választás a Te kezedben van. Sőt még a kompatibilis összetevők (pl., grafikus kártyák, billentyűzetek, vagy akár egerek) fényeit is összehangolhatod.

Egyedülálló hangélmény

Az alaplap szerves részét képezi a tökéletes hangzás, ami elengedhetetlen a játékosok számára. Erről a ROG SupremeFX audiotechnológia gondoskodik, amely célja, hogy minimálisra csökkentse a kellemetlen elektromágneses interferenciát. Az eredmény tökéletes hangzás. Ez a játékosoknak egy stratégiai előnyt jelent, hiszen hamarabb észlelni tudják az ellenséget. 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum eATX (Extended ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 266 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink
Hangkártya típusa SupremeFX
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC284c2
Termékszám:  90MB0T90-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20