Oldal frissítése

ASUS ROG GL552VX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG GL552VX

Játék fegyverhordozó, aki soha nem okoz csalódást

Már hosszabb érvényes babona, hogy a notebook nem szolgálhat, mint egy játék gép. Exkluzív modellek egy sor Republic of Gamers szembeszáll minden standard táblázatokat. Minőségi kivitelezés és exkluzív részleteket, hogy ez a műalkotás egy remekmű. A design ihlette tényleges harci repülőgépek F-22, hogy sikerül még a legszűkebb a játékosok.


Ohromující výkon

Főbb jellemzők:

  • Lenyűgöző teljesítményt processzorok az Intel és Skylake erős grafikus kártyák
  • Exkluzív dizájn ihlette vadász
  • Alacsony profilú billentyűk - csak 1,8 mm
  • Könnyen telepíthető új hardver
  • A legújabb generációs USB 3.1 port Type-C

Teljesítmény tökéletes játékélményt

Pod efektní slupkou se ukrývá nejen rychlý procesor, ale především namakaná grafická karta. Erő kártyák szerelve ezek a gépek elkíséri Önt minden igényes játék, de még a streaming kalandok szerte a világon. Kombinálva 8 GB RAM, a gép képes kezelni bármilyen csatát.


Pontos billentyűzet fog vezetni, hogy a győzelem

Asus ROG GL552VX uralja az alacsony profil hátulról megvilágított billentyűzet. A kulcsok egy profilt mindössze 1,8 mm, és kiváló választ. Piros háttérvilágítás, ami jellemző a termékek a ROG, áll a kulcsokat WSAD még láthatóbbá és növeli a játék lehetséges. 


Bőséges tárhelyet

Rengeteg hely a játékok és multimédiás funkciók gyors merevlemez kapacitása akár 1 TB. Druhý do páru bude pro rychlou odezvu systému SSD disk velký až 128 GB.A laptop kapják előre telepített Windows 10 Fő 64 bites verzió. Amennyiben azonban nem volt elegendő hardver eszközök, a gyomrában a notebook kapsz szinte azonnal, köszönhetően a cserélhető panel.


Kép látható minden szoba sarkában

A nagy, 15,6 "Full HD IPS kijelző tükröződésmentes bevonattal kiküszöböli tükröződést, így Ön garantáltan tökéletes kép beavatkozás nélkül. A képernyő kínál látószöge 178 fokos hihetetlen, tele színekkel élvezheti, hogy Ön figyel.


A hang, amit a néző vagy a játék

GL552 szállít gazdag, kristálytiszta hangot. Minden köszönhetően SonicMaster technológia. ROG AudioWizard kísérő eszköz magában foglalja az öt előre beállított, amely lehet kiválasztani típusától függően a szórakozás, így lehet hallani a zúgását motorok zúgó és robbanások a csatatéren, mintha közvetlenül a helyszínen.


A sebesség az online szerencsejáték az első helyen

Technológiai GameFirst III preferálja patak játék adathálózat. A tényleges játék simább. Felejtsd el a késedelem a harci valós időben.

Kód:  NA665e0NAD
Termékszám:  GL552VX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10