Oldal frissítése

ASUS ROG Front Base

4,6 37 értékelés

ASUS ROG Front Base

  • Remek audioeszköz – élvezze a valós idejű játékot fantasztikus hangminőséggel
  • Egykattintásos túlhajtás – Egy kattintásnyira az azonnali extra teljesítménytől
  • A játék elrejtése egy gombnyomásra – Az Escape mód azonnal elrejti a játéktevékenységet — bármikor
  • A rendszer figyelése és több ventilátor vezérlése – a CPU-hűtő és akár négy további házventilátor valós idejű felügyelete és egyenkénti vezérlése
  • Állandóan feszültség alatt álló USB-töltő – Gyors töltés alvó, hibernált és kikapcsolt módban

 

Figyelés és vezérlés, majd akcióba lépés

 

Vegye kézbe a gyeplőt és győzzön – tartsa kézben a csatamezőt és a saját felszerelését. A ROG Front Base Dual-Bay Gaming Panel a keze ügyébe készíti az eszközök vezérlésének lehetőségét, így nyugodtan a csatamezőn történtek irányítására koncentrálhat.

 

Kiemelkedő hang és valós idejű vezérlőeszközök a játékhoz minden egy helyen

 

Ez a kívánatos eszköz intelligens vezérlőközpontként működik, és a ROG alaplapokhoz illeszkedve egészíti ki a játékélményt. A Front Base Dual-Bay Gaming Panel azonnali hozzáférést biztosít ötféle equalizer-módhoz a Quick EQ Switch segítségével. A kiemelkedő audioélmény érdekében a hozzáadott HiFi minőségű AAFP-kábellel minimális zaj-interferenciával csatlakoztatható a SupremeFX technológiás alaplapokhoz. Nagyszerű túlhajtási szolgáltatásokat is kínál: kényelmesen szabályozhatók vele a ventilátorok, kijelzi a hőmérsékleteket, és lehetővé teszi a gyors USB-s töltést a PC kikapcsolt állapotában is. A Front Base Dual-Bay Gaming Panel egy innovatív Escape Mode (kilépés mód) gombot is kapott, amely elrejti a játék képernyőjét és elnémítja a hangot, így a felhasználók egy szemvillanás alatt visszatérhetnek az asztali környezethez.

 

Több győzelem a ROG gyorsan beszerelhető játékvezérlőjével

 

A ROG Front Base Dual-Bay Gaming Panel egyszerűen beilleszthető két 5,25 hüvelykes meghajtóhelyre, és egy nagy kijelzővel is rendelkezik, amelyen keresztül intuitív felületen vezérelhető, egyszerűen a megfelelő kiválasztógombok használatával.

 

Élvezze a valós idejű játékot fantasztikus hangminőséggel

 

Használja ki az azonnal elérhető ötféle equalizátormódot a Quick EQ Switch funkcióval – a lövöldőzős játékoktól kezdve a sport- és kalandjátékokon át a versenyzős számokig, vagy akár a nagy tisztaságú zenehallgatásig. Bármelyik audiomódot kívánja meg a játék, a Quick EQ Switch-csel egy szempillantás alatt beállítható. A vele adott HiFi-minőségű, analóg audio előoldali paneli (AAFP-) kábellel SupremeFX technológiás alaplapokhoz csatlakoztatva rendkívül tiszta jelminőség, nagyon alacsony áthallás és minimális zaj-interferencia érhető el.

 

Egy kattintásnyira az azonnali extra teljesítménytől

 

Élvezze a CPU teljesítményének valós idejű meglódulását: mindössze egyetlen kattintás kell hozzá. A „CPU szint növelése” gombra (maximum kétszer) kattintva két különböző szintet tapasztalhat. Ez az intelligens túlhajtás – azonnal és bármikor!

 

Az Escape mód azonnal elrejti a játéktevékenységet — bármikor

 

Ennél már egyszerűbben nem lehet rejtőzködni. Ez az ártatlan kis gomb elrejti a titkot – csak nyomja meg az Escape mód gombot, és a játék képernyője eltűnik, a hang elnémul és helyette az íróasztalfelület jelenik meg.

 

Azonnali hűtés vagy nulla zaj? Mindig Ön dönt!

 

Ha a helyzet forró, hűtse le a PC-t a Front Base Gaming Panel valós idejű felügyeleti funkciójával, amellyel egyenként vezérelhető a CPU-hűtő és akár négy további házventilátor. A kiválasztógomb gyors elfordításával a percenkénti fordulatszám az extraerős hűtéstől a halk működésig szabályozható, ha a zajmentesség és az energiatakarékosság a fontosabb.

 

Nyúljon hozzá a géphez bátrabban a rendszerinformációk birtokában!

 

A 4 hüvelykes kijelzőn egy pillantással áttekinthetők a legfontosabb rendszerinformációk, így a ventilátorok sebessége, a CPU és az alaplap hőmérséklete, illetve a CPU frekvenciája. Ha valami fontosra oda kell figyelni, akkor azonnal tudni fog róla.

 

Gyors töltés alvó, hibernált és kikapcsolt módban

 

A beépített USB-csatlakozóval akkor is tölthetők az okoseszközök, ha a PC alvó vagy hibernált állapotban van, netán ki van kapcsolva.

Kód:  AC963d
Termékszám:  90MC01W0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20