Oldal frissítése

ASUS Q87T / CSM

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Q87T / CSM

Az ASUS Q87T / CSM egy mini-ITX alaplap, amely kevesebb, mint 2.5 cm magas, így ideális a vállalati környezet kis és vékony számítógépei számára. Továbbá a beépített DC tápegységnek köszönhetően az AIO gépekhez is tökéletes választás. Ez az alaplap Q87 lapkakészleten alapul, és támogatja az Intel 4. generációs processzorait, 1150-es foglalattal. Az ASUS Q87T / CSM a zökkenőmentes és intuitív működés érdekében új UEFI BIOS rendszerű EZ Mode-dal lett felszerelve. A memória befogadásához egy pár, DDR3 memóriamodul számára kialakított slot áll rendelkezésre legfeljebb 16GB-os kapacitással.

Az ASUS Q87T / CSM alaplap legfontosabb jellemzői

  • ASUS CSM - Corporate Stable Model
  • Ideális kis PC-k építéséhez
  • Legfeljebb két monitor csatlakoztatható
  • USB 3.0 Boost technológia
  • EZ Mode az egyszerűbb BIOS vezérléshez
  • Memóriahelyek DDR3 memóriához

ASUS CSM program

A speciális ASUS CSM - Corporate Stable Model az alaplapok stabil támogatását és ellátását biztosítja a vállalkozások számára. Ez az egyedülálló program legfeljebb 36 hónapos életciklus-támogatást, valamint élettartam végi értesítést biztosít 6 hónappal a termék élettartamának befejeződése előtt. Ennek köszönhetően a vállalkozásodnak elegendő ideje lesz egy új termék beszerzésére. A CSM megvásárlásával az ASUS ACC – Control Classis Edition IT szoftverhez is ingyenesen hozzájuthatsz.

Alaplap praktikus funkciókkal

Az alaplap USB 3.0 Boost és UASP (USB Attached SCSI Protocol) támogatással is büszkélkedhet, így akár 70%-kal gyorsabb adatátvitelre képes. A termék természetesen monitorok csatlakoztatására alkalmas HDMI és DisplayPort csatlakozókkal is el lett látva. A 8-csatornás Realtek ALC887 hangkártya nagyszerű hangkimenetet biztosít. Emellett számos USB 2.0 csatlakozó is rendelkezésre áll.

A kevésbé tapasztalt felhasználók minden bizonnyal értékelni fogják az eredeti kivitelezésű UEFI BIOS grafikát, amely egyszerűen, egér segítségével vezérelhető, és rengeteg beállítási opciót kínál, legyen szó akár boot készülék prioritásról, akár RAM tesztelésről. A mellékelt szoftver FAN Xpert-et is tartalmaz, amely lehetővé teszi az alaplap teljesítményének, hűtési vezérlésének, zajszintjének, valamint a CPU sebességének egyszerű beállítását.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel Q87

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887

Csatlakozók

Külső HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1
Belső COM header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI express x4
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  ACmaQ06
Termékszám:  90MB0GU0-M0AAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05