Oldal frissítése

ASUS PRO WS X570-ACE

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRO WS X570-ACE

Az ASUS Pro WS X570-ACE alaplapot professzionális munkaállomásokhoz tervezték. Ez az alaplap biztosítja a tökéletes teljesítményt az AI-vel, animációval, 3D-leképezéssel vagy médiagyártással történő munkavégzéshez. Ideális feltételeket kínál nagy teljesítményű grafikus kártya vagy nagy tárhely tárolásához, plusz felső csatlakoztathatóság, kivételes teljesítmény és megbízhatóság jellemzi. Minden ASUS Pro WS alaplapcentralizált távoli menedzsment támogatási szoftvert tartalmaz, ami rendkívül hatékony és gazdaságos.


Az ASUS PRO WS X570-ACE alaplap főbb jellemzői

  • Kompatibilis a 2. és 3. generációs AMD RYZEN processzorokkal
  • PCI Express 4.0 támogatás
  • Különleges grafikus kártya tartó
  • ASUS Control Center Express - GbE LAN vezérlővel felszerelt szoftver
  • M.2 akár 64 Gbps adatátviteli támogatással
  • USB 3.2 Gen2 + USB-C
  • Nagyon hatékony VRM hűtő

Alaplap PCI Express 4.0 támogatással

Az ASUS Pro WS X570-ACE támogatja a PCI Express 4.0 és a multi-grafikus telepítést háromirányú × 8 / × 8 / × 8 kereszttűz csatlakozási módban. Az alaplap exkluzív grafikus kártyatartóval van felszerelve, amely akár két csúcskategóriás grafikus kártya extra támogatását nyújtja. Ez megakadályozza a PCI-nyílásban lévő kártya törését vagy hajlítását. Ennek a konzolnak az előnye a könnyű telepítés,és akár 120 mm-es ventilátorral is felszerelhető a jobb hőelvezetés érdekében.

Akár 128 GB RAM

Az ASUS alaplapján négy hely van, akár 128 GB memóriaig. Az ASUS Pro WS X570-ACE támogatja a memória hibák automatikus észlelését és javítását a megbízható teljesítmény érdekében. Az ASUS OptiMem felszabadítja az AMD Infinity Fabric architektúrájának energiapotenciálját, lehetővé téve magasabb memóriafrekvenciákat és alacsonyabb késleltetési időt.

Az ASUS PRO WS X570-ACE kiváló teljesítményt nyújt

A számítógép bonyolult hibakeresése egyetlen kattintással elvégezhető az 5-utas optimalizálási technológiával. Optimalizálja a rendszer alapvető funkcióit az aktuális használat alapján. Akár játékot játszol, filmet nézel, akár dolgozol, a számítógép teljesítménye adaptálódik a tevékenységeidhez. Így kiváló teljesítményt nyújt, miközben energiatakarékos. Nagyszerű teljesítmény, sávszélesség-prioritás ésnagyszerű hangzás mellett a játékok simán és zökkenőmentesen futnak.

Hosszú élettartam

Az alaplap 5X Protection III prémium alkatrészekből áll. Nem csoda, hogy az egyik legnagyobb előnye a hosszabb élettartam. Az ASUS Pro WS X570-ACE-vel a munkaállomás csendesen működik optimális hőmérsékleten. Fejlett ventilátort és vízszivattyú vezérlést kínál. Beépített hőmérséklet-érzékelők is vannak. Mindent könnyen vezérelhetsz a Fan Xpert 4 szoftver segítségével.


Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD X570

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 5 100 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies
Hangkártya típusa Realtek ALC S1200A
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF , USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső COM header, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III
Kód:  ACX57011
Termékszám:  90MB11M0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05