Oldal frissítése

ASUS PRIME Z270M-PLUS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME Z270M-PLUS

Az ismert nagy márka, az ASUS alaplap, az LGA 1151 csatlakozó aljzattal és az Intel Z270 lapkakészlettel az erőteljes Kaba Lake új generációs processzorhoz lett tervezve, gyártjása során a már bizonyított 14nm technológiát használták. Ez a modell meglepően a lehető legmagasabb minőségi színvonalú és  megbízható, minden alkotóelemére vonatkozó védelemmel van ellátva. A modern berendezés ideális választás játékhoz vagy multimédiás tartalmak létrehozására alkalmas konfigurációk összeállítására. 

Legfontosabb jellemzők

  • Erőteljes formátumú mATX alaplap Z270 lapkakészlettel
  • Az 7. generációs Kaba Lake új processzorok beépítésére kész
  • DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszint ellátást
  • 4 hely van a DDR4 memóriamodulok számára
  • Lehetséges részvétele a CrossFireX  grafikus kártya  módban
  • SafeSlot technológia a nehéz grafikus kártyákkal létrejövő biztonságos kapcsolathoz
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 chip a kiváló hangzáshoz

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

Az 5X Protection, az 5X védelmi technológia révén ennek az alaplapnak  a minőségi alkatrészek maximális biztonságot nyújtanak. A digitális villamosenergia rendszer DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszintet az alaplap részére mindig az éppen aktuális igény szerint. Kiküszöböli a rövidzárlatot, amely károsíthatja, tönkre teheti a panelt, az újra konfigurálható, túlfeszültség megelőzésére szolgáló biztosítékok ezért felelősek. Az egyedi EPU chip (Energy Processing Unit)( Energia Előállító Egység) technológia révén intelligensen szabályozza a teljesítmény érzékelővel ellátott számítógépet és maximalizálja az aktuális igényt hosszútávon energiatakarékos üzemmódban. A Fan Xpert 4 funkció egy fejlett eszköz a ventilátor szabályozására, amely biztosítja a csendesebb és hatékonyabb működést. 

Ne aggódjon a teljesítmény miatt

Grafikus kártyaként a PCI Express 3.0 szolgál. A CrossFireX módban használható kártyák segítségével  így jó esélyt kap arra, hogy a legteljesebb grafikai felbontásban élvezze a játékokat. Soha ne aggódjon a grafikus kártya biztonságáért, mert a panel SafeSlot technológiával van felszerelve annak érdekében, hogy a nehéz grafikus kártyák biztonságosan legyenek rögzítve. Van még négy bemeneti hely a DDR4 memóriamodul számára, akár 3866 MHz-es frekvencián és akár 64 GB memóriakapacitás szintig.

Az alaplap összesen 14 USB csatlakozó aljzattal van felszerelve, ebből 6 X USB 2.0-hoz és 6 x USB 3.0-hoz való. Mellettük nem szabad említés nélkül kihagyni a legújabb USB 3.1  C típusú csatlakozót, amely extrém, 10 Gb/s adatátviteli sebességre képes. Csak egyszerűen csatlakoztassa és már élvezze is adatátviteli sebességet. A hangkimenetet, amely lehetővé teszi a játék közben a csatatéren harsogó csatazaj élvezetét, ezt könnyed játékossággal kezeli a 8 csatornás Realtek ALC 887 chip.

 M.2 interfész a panelen

A merevlemezek és az alaplap közötti kapcsolatot a 6 x SATA 6 Gb / s csatlakozók teszik lehetővé. Rendelkezésünkre áll a SATA Express csatlakozó a gyors adatátvitelre akár 10 Gb / s sebességgel. Egyedülálló teljesítmény a gyors SSD-khez az M.2 rendszer interfésszel, hihetetlen, akár 32BG/s átviteli sebesség érhető el.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 866 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub)
Belső M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC281c1
Termékszám:  90MB0S50-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15