Oldal frissítése

ASUS PRIME X299-DELUXE II

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME X299-DELUXE II

Az Asus PRIME X299-DELUXE II professzionális alaplapot igényes felhasználók számára tervezték, akiknek kompromisszumok nélküli teljesítményre van szükségük a legújabb játékok működtetéséhez és lejátszásához. A luxus megjelenés első pillantásra egyértelművé teszi, hogy ez nem csak egy egyszerű alaplap. A fő jellemző az Intel Skylake-X processzorok és a Kaby Lake-X legkorszerűbb Intel X299 lapkakészlete. Az Asusexkluzív funkcióinak támogatása önmagában is magától értetődő, beleértve az Asus Aura Sync háttérvilágítás könnyű testreszabását.

Az ASUS PRIME X299-DELUXE II főbb jellemzői

  • Csúcskategóriás Intel X299 lapkakészlet és LGA 2066 bővítőhely
  • Támogatás a legújabb Core i9 Skylake-X és Kaby Lake-X processzorokhoz
  • Lehetőség több grafikus kártya csatlakoztatására SLI és CrossFire üzemmódban
  • Támogatja az Intel Optane és az Intel VROC SSD-ket
  • Luxus megjelenés az Asus Aura Sync háttérvilágítás támogatásával
  • WiFi 802.11 a / b / g / n / ac + Intel® I219V gigabites LAN
  • Optimalizált hőtervezés (VRM hűtő és M.2 hűtő)
  • M.2 csatlakozók a gyorslemezekhez
  • Prémium japán kondenzátorok
  • Könnyű kezelés az UEFI BIOS segítségével

Kiváló Intel X299 lapkakészlet

Az ASUS PRIME X299-DELUXE II a legújabb Intel X299 lapkakészleten alapul, amelyet Skylake-X és Kaby Lake-X processzorokhoz terveztek. Ide tartoznak a rendkívül nagy teljesítményű 10 magos Intel Core i9-7900X CPU és egy hihetetlen 18 magos chip. A DDR4 RAM-modulokhoz összesen 8 Quad csatornahely, maximális 2666 MHz vagy 4133 MHz frekvenciával áll rendelkezésre a túllépéshez.

ASUS 5-utas optimalizálás

A számítógép bonyolult hibakeresése egyetlen kattintással elvégezhető az 5-utas optimalizálási technológiával. Optimalizálja a rendszer alapvető funkcióit az aktuális használat alapján. Akár játékot játszol, filmet nézel, akár dolgozol, a számítógép teljesítménye adaptálódik a tevékenységeidhez. Ez kiváló teljesítményt nyújt, miközben energiatakarékos. Nagyszerű teljesítmény, sávszélesség-prioritás és nagyszerű hangzás mellett a játékok simán és zökkenőmentesen futnak.

ASUS PRIME X299-DELUXE II - tökéletes illeszkedés

A PCI Express 3.0 nyílásokkal több grafikus kártyát csatlakoztathatsz az AMD CrossFire és NVIDIA SLI grafikus kártyákhoz. Ez nagyban javítja a grafikus teljesítményt, így még a legújabb játékok is a legmagasabb szintű részletességgel játszhatók le, akár 4K-ig is. A legjobb játékélményhez a gyártó alaplapot biztosít hangkártyával, amely természetes hangzású és valósághű nyolc csatornás hangot biztosít.A megbízható 802.11 a / b / g / n / ac felület biztosítja a megbízható internetkapcsolatot. Természetesen ott van a csúcskategóriás hangkártya, a Realtek S1220A is, amely torzíthatatlan hangot és magával ragadó 3D hangtechnikát kínál.


Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2066
Lapkakészlet Intel X299

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 4 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC S1220A
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Asus Prime
Kód:  ACx299a12
Termékszám:  90MB0ZB0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05