Oldal frissítése

ASUS PRIME Q270M-C

5 2 értékelés
24 490 Ft

ASUS PRIME Q270M-C

Szeretnéd, ha a te számítógépedben is a legújabb 7. generációs Intel Kaby Lake processzor zakatolna? Hát akkor ideje egy új alaplapot beszerezni az ASUS PRIME formájában a maga Q270 chipsetével. Ez a modell a lehető legjobb minőségű és még a többi alkatrészed is megbízhatóan védi. A modern felszereltségével ideális választás egy gamer konfiguráció összeállításához vagy a multimédia fájlok lejátszásához. 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyteljesítményű alaplap Q270 chipsettel
  • Új, 7. generációs Kaby Lake processzorok beépítésére kész 
  • DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszintet
  • 4 foglalat a DDR4 memóriamodulokhoz
  • SafeSlot technológia nehéz videokártyák biztonságos csatlakoztatására
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 chip a kiváló hangzásért

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

Ezen alaplap beszerzésével biztos lehetsz abban, hogy minden rácsatlakoztatott alkatrész biztonságban lesz. Az 5X Protection technológia minőségi komponensek révén maximális biztonságot nyújt az alaplapnak. A digitális DIGI+ VRM kapcsolódási rendszer biztosítja a megfelelő feszültségszintet az alaplapon. Rövidzárlat kiküszöbölésére, ami károsíthatná az alaplapot, konfigurálható biztosítékok előzik meg a  túlfeszültséget. Az alaplap az akár 45 °C-on történő folyamatos megterhelésre lett tervezve, amelynek köszönhetően egy rendkívül megbízható munkagép, amely minden igényed kielégíti. 

Ne aggódj a teljesítmény miatt 

 A videokártya miatt nem kell aggódnod, mert az alaplap SafeSlot technológiával ellátott annak érdekében, hogy a nehéz grafikus kártyákat is biztonságosan rögzítse. Van még négy foglalat DDR4 rendszermemória számára akár 2400 MHz-es frekvencián és 64 GB-os kapacitással. Az alaplap  összesen 14 USB foglalatot tartalmaz: 4x USB 2.0-t és 10x USB 3.0-t. Csak csatlakoztasd, és élvezd az adatátviteli sebességet! A hangot, amely lehetővé teszi a játék közbeni harsogó csatatér hangzásának érzetét, könnyedén kezeli a 8 csatornás Realtek ALC 887 chip.

Az M.2 interfész fedélzetén

A merevlemezek számára az alaplap 6x SATA 6 Gb/s csatlakozóval van ellátva. SATA Express csatlakozó is van, ami által a gyors adatátviteli sebesség akár 10 Gb/s is lehet. Az M.2  interfész egyedülálló teljesítményt nyújt gyors SSD lemezek számára a konfigurációddal hihetetlen, akár 32 Gb/s-os átviteli sebességgel.  

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Q270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 10×
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC280f3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  90MB0SZ0-M0EAYM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10