Oldal frissítése

ASUS PRIME H310M-A R2.0

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME H310M-A R2.0

Alaplap beépítése nélkül be sem lehet kapcsolni egy számítógépet. Ez a nagyon fontos alkatrész teszi lehetővé az adatcserét a központi feldolgozó egység, a memóriák és egyéb komponensek, mint például a videokártyák illetve a hangszórók között.

Milyen funkciói vannak a(z) ASUS PRIME H310M-A R2.0 alaplapnak?

A legfontosabb aspektusa a foglalat, mivel ez mutatja meg, milyen processzormodell csatlakoztatható hozzá. Ez az alaplap Intel 1151 foglalattal bír. A legtöbb ember számára talán kevésbé fontos a chipset, mivel ez a(z) ASUS PRIME H310M-A R2.0 alaplapon elérhető feladatokat látja el, jelen esetben a(z) Intel H310.

Vedd figyelembe az alaplap méreteit is, különben kénytelen leszel hozzáigazítani a házat az alaplaphoz, vagy pont fordítva, az alaplapot a házhoz. Szükséges leellenőrizni, hogy a választott számítógépház támogatja-e a(z) mATX (Micro ATX) formátumot. A már említetteken kívül foglalkozni kell a a memória RAM-mal is. A(z) ASUS PRIME H310M-A R2.0 alaplap lehetővé teszi DDR4 DIMM csatlakoztatását a(z) 2 × slotba.

A RAM rendszermemória speciális, dual-channel kombinációban csatlakoztatható, amely esetben a CPU kétszer gyorsabban férhet hozzá a RAM rendszermemóriához.

Ez az alaplap támogatja a PCI Express szabványon keresztüli csatlakozást. A PCI Express x16 használatos a videokártya csatlakoztatásához. Ilyen portból 1 × áll rendelkezésre ennél az alaplapnál. 2 × PCI Express x1 slottal került kialakításra.

  • Integrált Realtek ALC887 hangkártyát tudhat magáénak
  • Belső csatlakozók: USB 2,0 bracket, USB 3,0 (3,1 gen1) bracket, Serial-ATA-III, COM bracket, TPM, Elülső panel audiocsatlakozója és M2 foglalat
  • Az M.2 foglalat a gyors SSD csatlakoztatására szolgál
  • A RAM maximális támogatott frekvenciája: 2666 MHz

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel H310

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 666 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
M.2 slotok

Sorozat

Sorozat Asus Prime
Kód:  AC265r6
Termékszám:  90MB0Z10-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05