Oldal frissítése

ASUS PRIME H270-PLUS

5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME H270-PLUS

Játékokat játszani multimédiás tartalmakkal egy olyan lehetőség, amely kihívást jelentő tevékenység és természetesen rengeteg mókával is jár az ASUS PRIME PLUS-H270 használatával. Ez az Intel H270  lapkakészlet kész a legújabb generációs Kaba Lake processzorok befogadására. Ha ez még nem győzte meg, akkor is a lehető legjobb minőségű és megbízható védelmet nyújtjuk az összes felhasznált alkatrészre. 

Legfontosabb jellemzők

  • Vezető ATX alaplap  H270 lapkakészlet
  • Beépítésre készek az új  7. generációs Kaba Lake processzorok
  • DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszint ellátást
  • 4 hely van kialakítva a DDR4 memóriamodulok számára
  • Lehetséges CrossFireX módban a grafikus kártya használata
  • SafeSlot technológia a biztonságos kapcsolathoz nehéz grafikus kártyák esetén
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 chip a kiváló hangzáshoz

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

Mivel részt veszünk a cég vezetésében, ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy 5X védelemmel ellátott technológiát használunk. A minőségi alkatrészeken keresztül maximális biztonságot nyújt ez az alaplap. A digitális villamosenergia rendszer, a  DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszintet az alaplap részére, mindig éppen az aktuális igény szerint. Kiküszöböljük a  rövidzárlatot, amely károsíthatja, tönkre teheti a panelt, az újra konfigurálható túlfeszültség megelőzésére szolgáló biztosítékok ezért felelősek. Az egyedi EPU chip, (Energy Processing Unit) ( Energia Előállító Egység) technológia intelligensen szabályozza az elektromos teljesítmény érzékelővel ellátott számítógépet és maximalizálja az aktuális igényt energiatakarékos üzemmódban. Az Away Fan Xpert funkció 2+ egy speciális eszköz a ventilátor szabályozása érdekében, amely biztosítja a csendesebb és hatékonyabb működést. 

Ne aggódjon a teljesítményért

Grafikus kártyákat CrossFireX módban lehet csatlakoztatni, amely lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletekig élvezze a játékot. Soha ne aggódjon a grafikus kártya biztonságáért, mert a panel SafeSlot  technológiával van felszerelve annak érdekében, hogy a nehéz grafikus kártyák biztonságosan legyenek rögzítve. Van még négy bemeneti hely a DDR4 memóriamodul számára  akár 2400 MHz frekvencia - és akár 64 GB memóriakapacitás szintig. A panel számos USB csatlakoztatási hellyel büszkélkedhet a külső adattároláshoz. A panelen így 6 x USB 2.0, 8 x USB 3.0 található. A hangkimenet, amely lehetővé teszi a játék közben a csatatéren harsogó csatazaj élvezetét, ezt könnyed játékossággal kezelni a 8 csatornás Realtek ALC 887 chip.

M.2 interfész a panelen

A merevlemez meghajtókhoz a 6 SATA 6 Gb / s csatlakozókkal felszerelt panel tartozik. Ott van még egy SATA Express csatlakozónk is, a gyors, akár 10 Gb/s adatátviteli sebességhez. Egyedülálló teljesítmény a gyors SSD-khoz, az Ön rendszere fel van szerelve  egy M.2 interfészt párral, amely hihetetlen átviteli sebességre, akár 32 Gb / s-ra képes.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel H270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x4
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Asus Prime
Kód:  AC272e1
Termékszám:  90MB0S90-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20