Oldal frissítése

ASUS PRIME B450M-A/CSM

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME B450M-A/CSM

Az ASUS PRIME B450M-A / CSM alaplap modern AM4 foglalattal és AMD B450 lapkakészlettel van felszerelve. Ennek köszönhetően biztosított az igényes AMD Ryzen processzorok támogatása. Tervezése vonzó, nagy teljesítményű számítógépekhez alkalmas, különösen azért, mert számos PRIME alaplap a hűtőrendszer legátfogóbb vezérléseit kínálja, amelyek az ASUS Fan Xpert szoftver vagy az UEFI BIOS segítségével konfigurálhatók.

Az ASUS PRIME B450M-A / CSM alaplap főbb jellemzői

  • Megfizethető alaplap AMD B450 lapkakészlettel
  • Készen áll az AMD Ryzen processzorok illesztésére az AM4-hez
  • A DIGI + VRM biztosítja az alaplap a megfelelő feszültségszintet
  • Négy bővítőhely DDR4 memóriamodulokhoz, 2 666 MHz-ig
  • SafeSlot technológia a nehéz grafikus kártyák biztonságos csatlakoztatásához
  • Nyolc csatornás Realtek ALC887 chip a csúcsteljesítmény eléréséhez
  • Elég expanziós bővítőhely
  • Aura Sync RGB háttérvilágítás
  • Micro ATX formátum

A modern technológia biztosítja az alaplap hosszabb élettartamát

Az ASUS PRIME B450M-A / CSM megvásárlásakor számíthatsz arra, hogy a hozzá csatlakoztatott alkatrészek teljesen biztonságosak lesznek. Megfelel az 5X védelmi technológiának, amely kiváló védelmet biztosít az alkatrészeken keresztül. A DIGI + VRM digitális tápegység biztosítja a megfelelő feszültségszintet a tábla számára. Az állítható túlfeszültség-levezetők felelősek a rövidzárlatok kiküszöböléséből, amelyek károsíthatják az alaplapot. Az önálló energiafeldolgozó egység (EPU) intelligensen szabályozza a teljesítményt azáltal, hogy felismeri az aktuális számítógép terhelését és maximalizálja az energiatakarékosságot. A Fan Xpert 2+ fejlett ventilátorvezérlő eszköz a csendesebb és hatékonyabb működés érdekében.

Az ASUS PRIME B450M-A / CSM M.2 slottal rendelkezik

A merevlemez-meghajtókhoz 6 SATA 6 Gb / s csatlakozó található az alaplapon. A gyors SSD-k egyedi teljesítményét a  M.2 interfész biztosítja. Ez egyértelmű választás az igényesebb ügyfelek számára, akik gyors operációs rendszerre reagálást igényelnek a számítógépüktől. Négy DDR4 memóriahely is található, maximális kapacitása 64 GB. Ha gyors adatátvitelt szeretnél, ezzel az alaplappal megkapod. A régebbi USB-k mellett modern USB 3.1 USB-A csatlakozóval is rendelkezik. Egyáltalán nem kell aggódnod a csatlakoztatott grafikus kártya biztonsága miatt, mert az alaplap SafeSlot technológiával van felszerelve, amelynek köszönhetően a nehéz grafikus kártyák is biztonságosan rögzíthetők.

ASUS CSM

Az ASUS CSM – Corporate Stable Mode speciális program stabil támogatást és alaplap-ellátást biztosít minden vállalkozás számára. Ez az egyedülálló program akár 36 hónapos támogatást kínál az alaplap életciklusához és 6 hónapos értesítést az élettartam végéről. Ez elegendő időt biztosít a vállalatodnak az új termékre való áttérés előkészítéséhez. A CSM megvásárlásával automatikusan ingyenes ASUS ACC - Control Classic Edition informatikai szoftvert kapsz.


Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD B450

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 466 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Belső COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Asus Prime
Kód:  ABC45FCSM
Termékszám:  90MB0YR0-M0EAYC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10