Oldal frissítése

ASUS PRIME B360M-A

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME B360M-A

Az ASUS PRIME B360M-A alaplap modern LGA 1151 foglalattal és Intel B360 lapkakészlettel rendelkezik. Mindez biztosítja a támogatást az Intel Coffee Lake család népszerű processzorai számára. Kivitelezésének köszönhetően hatékony, de megfizethető számítógépekhez alkalmas. Az irodai felhasználás mellett otthoni multimédiás számítógépekhez is alkalmas.

Az ASUS PRIME B360M-A alaplap fő jellemzői

  • Megfizethető alaplap Intel B360 lapkakészlettel
  • Készen áll az Intel új 8. generációs Intel Coffee Lake processzorainak fogadására
  • A DIGI+ VRM biztosítja a megfelelő feszültségszintet az alaplapnak
  • 4 bővítőhely DDR4 memóriamodulokhoz akár 2.666 MHz-es sebességgel
  • SafeSlot technológia a nehéz grafikus kártyák biztonságos csatlakoztatásához
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 chip a csúcsminőségű hangzásért
  • A mikro ATX formátum alkalmas a kisebb méretű PC-házakba történő beszerelésre

Garantált védelem és gazdaságos működés

Az alaplap megvásárlásakor számíthatsz rá, hogy a csatlakoztatott komponensek teljesen biztonságosak lesznek. Erről az 5X Protection technológia gondoskodik, amely kiváló védelmet nyújt a komponenseknek. A DIGI+ VRM digitális tápegység biztosítja a megfelelő feszültségszintet az alaplap számára. Az alaplapnak kárt okozó rövidzárlatok kiküszöbölése a túlfeszültséget megakadályozó állítható biztosítékok feladata. Az önálló energiafeldolgozó egység (EPU - Energy Processing Unit) intelligensen szabályozza a tápellátást azáltal, hogy felismeri a számítógép aktuális terhelését és Away üzemmódban maximalizálja az energiatakarékosságot. A Fan Xpert 2+ funkció egy fejlett ventilátorvezérlő eszköz, amely csendesebb és sokkal hatékonyabb működést tesz lehetővé.

Ne félj a teljesítménytől

Nem kell aggódnod a grafikus kártya biztonsága miatt, mivel az alaplap SafeSlot technológiával van felszerelve, amely biztonságosan rögzíti a nehéz grafikus kártyákat. Rendelkezésre áll 4 bővítőhely DDR4-es rendszermemória számára, maximum 2666 MHz-ig és 64 GB teljes kapacitással. Az alaplap számos szabványos USB porttal rendelkezik. De nem hiányozhat a legújabb USB 3.1 Gen 1 C csatlakozó sem, extrém, akár 5 Gb/s-os adatátviteli sebességgel. Csak csatlakozz és élvezd az  adatátviel sebességét. A 8 csatornás Realtek ALC 887 chip biztosítja a kiváló hangzást, amelynek köszönhetően játék közben kiélvezheted a csaták robaját.

M.2 interfész a fedélzeten

A merevlemezeket az alaplap 6 db 6 Gb/s-os SATA meghajtóhely fogadja. A gyors SSD-meghajtók által igényelt egyedülálló teljesítményt két M.2 interfész biztosítja nagy átviteli sebességgel. Ez egyértelmű választás azoknak az igényesebb ügyfeleknek, akik a PC-jük gyors reagálását igénylik az operációs rendszerük számára.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel B360

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 666 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Asus Prime
Kód:  AC263a1a
Termékszám:  90MB0WQ0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20