Oldal frissítése

ASUS PRIME B250-PLUS

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME B250-PLUS

Az ASUS B250-PRIME PLUS alaplap kiváló társ a játékoknál, a lehetőséget, kihívást jelentő munkáknál, a multimédiás tartalomnál és persze a szórakozásnál. A Intel B250 chipset kész befogadni a legújabb generációs Kaba Lake processzorokat. Ha nem győzte meg ez, akkor a lehető legjobb minőségű és megbízható védelmet nyújtó összes csatlakoztatott komponens meg fogja.

Legfontosabb jellemzők

  • Executive ATX B250 chipsettel
  • Kész az új 7. generációs Kaba Lake processzorok telepítésére
  • DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszint ellátást
  • 4 db memóriahely DDR4-eknek
  • grafikus kártya CrossFireX módban
  • SafeSlot technológia
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 chip a kiváló hangzásért
  • Szimmetrikus C típusú USB

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

Cégeknél használt fontos összetevő a 5X Protection technológia. Ez a minőségi alkatrészeket biztosítja, az alaplap lehető legnagyobb biztonságát. A digitális áramrendszer, a DIGI + VRM a megfelelő feszültségszint-ellátást biztosítja igénynek megfelelően. Fontos még a védelem, ami a túlfeszültség ellen óvja a rendszer. Egychipes EPU (Energy Processing Unit) technológia szabályozza teljesítményt és maximalizálja a számítógép energiatakarékos üzemmódját. A Fan Xpert funkció 2+ egy speciális  ventilátorfunkció, amely biztosítja a csendesebb és hatékonyabb működést.

Hihetetlen teljesítmény

Grafikus kártyán található CrossFireX mód lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletekig élvezze a játékot. A grafikus kártyák biztonságáról a SafeSlot technológia gondoskodik. Az alaplapon 4 memóriamodul slot van, melyek akár 2400 MHz, 64 Gb-os DD4-et is képesek befogadni. Ezen kívü számos USB port is található rajta, melyekhez külső tárhelyeket is csatlakoztathatunk; ezek pedig: 6xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, és van is egy C típusú USB slot is extrém adatátviteli sebességgel (akár 10 Gb/s). Csak csatlakoztassa, és élvezze adatátviteli sebességet. A hang, amely lehetővé teszi a játék élvezetét a harsogó a csatatéren, a méltán népszerű, 8 csatornás Realtek ALC chip 887.

M.2 interface

Az alaplaphoz 6xSATA (akár 6Gb/s) csatlakozón rögzíthetünk merevlemezeket.Van rajta egy SATA Express csatlakozó, melynek adatátviteli sebessége akár 10 Gb/s is lehet. Az SSD meghatjó gyors, egyedülálló teljesítményét az M.2 interface biztosítja a hihetetlen, akár 32 Gb/s átviteli sebességgel.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B250

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x4
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC262f1
Termékszám:  90MB0SJ0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15