Oldal frissítése

ASUS PRIME B250-C

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME B250-C

One nagy márka ASUS alaplap socket LGA 1151 lapkakészlet Intel B250 terveztékegy erőteljes új generációs processzorok Kaba-tó, gyártják bizonyított 14nm technológia. Ez a modell meglepte a lehető legmagasabb színvonalú és megbízható védelem alkotóeleme. A modern berendezés ideális választás létrehozására szerelvények játékhoz vagy multimédiás tartalmat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Erőteljes alaplapi lapkakészlet B250
  • Beépítésre kész az új processzorok 7. generációs Kaba-tó
  • DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszint ellátás
  • 4 helyet a memóriamodulok DDR4
  • SafeSlot technológia biztonságos csatlakoztatására nehéz grafikus kártyák
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 chip a kiváló hangzás

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

Megszerzése esetén ezen a fórumon, akkor számíthat arra, hogy a komponensek dugja bele, akkor teljesen biztonságos. Feladata 5X Protection technológia, ami azt jelenti, a komponensek kap remek védelmet.Digitális villamosenergia-rendszer DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszint fórumon. Távolítsuk rövidzárlat, ami lehetővé tenné az károsíthatja az ellátás, a felelős konfigurálható biztosítékok megelőzésére túlfeszültség. 

Ne aggódj Performance

A biztonsági részt a grafikus kártya nem kell aggódni, mert a testület SafeSlot technológia, annak érdekében, hogy a nehéz grafikus kártyákat biztonságosan rögzítve. Van még négy slot memória DDR4 frekvencián akár 2400 MHz-kapacitás akár 64 GB Az alaplap van szerelve, összesen 12 USB slot, 6 × találkozni az USB 2.0 és 6 x USB 3.0. Csak csatlakoztassa, és élvezze adatátviteli sebességet. A hang, amely lehetővé teszi a játék élvezik a harsogó a csatatéren, játékosan kezelni a 8 csatornás Realtek ALC chip 887.

Interface M.2 fedélzetén

Mert merevlemezek egy fedélzeti csatlakozó 6 SATA 6 Gb / s. Ott van és SATA Express csatlakozó a gyors adatátviteli sebesség akár 10 Gb / s. Oneedülálló teljesítmény a gyors SSD-k, a rendszer   Interface M.hihetetlen átviteli sebesség akár 32 Gb / s.  

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B250

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC262e1
Termékszám:  90MB0SQ0-M0EAYM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10