Oldal frissítése

ASUS PCE-AC68

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PCE-AC68

Kétsávos vezeték nélküli PCI-E adapter

Az ASUS PCE-AC68 egy új 802.11ac szabványon alapuló WiFi adapter PCI Express csatlakozással, amely segít eltávolítani az asztali számítógépről a zavaró ethernet kábeleket és 802.11ac vezeték nélküli kapcsolattal helyettesíti őket. A stílusos mágneses talapzattal rendelkező antenna nagyobb rugalmasságot biztosít, mert a legjobb jelerősségű helyre állítható.


A leggyorsabb WiFi szabvány: 802.11ac

A PCE-AC68 adapter a Broadcom legújabb 802.11ac chipkészletének 5. generációját használja, amelynek köszönhetően az 5 GHz-es sávban 1,3 Gb/s sebességre képes - ez háromszor több mint a 802.11n szabványnál. Ugyanakkor az eszköz visszamenőleg is kompatibilis az összes korábbi WiFi protokollal. Nagy teljesítményű kétirányú adatátvitelt nyújt, miközben zökkenőmentes átállást biztosít a 802.11ac szabványra, anélkül, hogy gondot okozna a meglévő eszközök csatlakoztatása.


Új generációs WiFi két sávban!

A PCE-AC68-ba integrált Broadcom TurboQA hardver az új 802.11ac WiFi szabványnak köszönhetőn a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávban is nagyobb sebességet biztosít. Az adapter a 2,4 GHz-es frekvencián 600 Mb/s sebességre, míg az 5 GHz-es sávban 1,3 Gb/s sebességre képes, így a hagyományos vezeték nélküli adapterek között nincs konkurenciája. Ha tényleg a leggyorsabb WiFi kapcsolatra van szükséged, csatlakoztasd hálózatodba az ASUS PCE-AC68 adaptert.


Bővítsd és erősítsd WiFi hálózatod

Az ASUS AiRadar alkalmazás intelligensen erősíti és irányítja a jelet, amellyel bővíti a lefedettséget, növeli az adatátviteli sebességet és a kapcsolat stabilitását. A WiFi jel intenzitása a környezettől függ. A PCE-AC68 ezért intelligens módon érzékeli a vezeték nélküli router helyét, és három nagy teljesítményű külső antenna segítségével úgy módosítja az adatátvitelt, hogy a lehető legstabilabb és leggyorsabb kapcsolatot hozza létre.


Nincs több holt tér

A PCE-AC66 a hagyományos eszközökhöz viszonyítva jobb kétirányú adatátvitelt és 150% vezeték nélküli lefedettséget biztosít. A nagyobb lefedettségnek köszönhetően megszűnnek a holt terek. Ez pedig a gyorsabb, megszakítás nélküli HD tartalmak közvetítésében és a zökkenőmentes hálózati játékok működésében nyilvánul meg, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodsz.


Rugalmasan elhelyezhető antenna

A három levehető antennát a mellékelt hosszabbító kábelek segítségével akár a PCE-AC68 adapteren kívül is el lehet helyezni. A csomagolás részét képezi egy mágneses talapzat, amely különböző felületekhez rögzíthető. Ez a rugalmas és mobil kialakítás lehetővé teszi, hogy az antennákat a legjobb jelerősségű helyre állítsuk.


Stílusos alumínium hűtő

Az adapter egy alumíniumból készült passzív hűtővel egészül ki, amely kiválóan vezeti el a hőt. Ez biztosítja a chipkészlet hatékony hűtését, garantálva a nagyobb megbízhatóságot a folyamatos működés során is. Az alacsonyabb hőmérséklet minden éghajlati viszony mellett nagyobb stabilitást eredményez, még forró nyári napokon is. Az alacsonyabb hőmérséklet konzisztensebb kapcsolatot és hosszabb élettartamot biztosít.

Paraméterek

Wi-Fi paraméterei

WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b, WiFi 802.11a
WiFi verzió WiFi 5

Tulajdonságok

Male csatlakozók PCI Express
Antenna típusa Levehető
Kód:  NM301m
Termékszám:  90IG00R0-BM0G00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10