Oldal frissítése

ASUS PCE-AC55BT

4,9 35 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 15 490 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2-3 db 14 870 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több db 14 250 Ft/db

ASUS PCE-AC55BT

Nagy sebességű vezeték nélkül internet-hozzáférés

Az ASUS PCE-AC55BT PCI Express hálózati kártya kiváló vezeték nélküli teljesítményt nyújt szerverek és kapcsolódó infrastruktúrák, csakúgy mint asztali számítógépek és laptopok számára. Figyelembe véve, hogy PCI Express interfészt használ, kiváló kompatibilitást biztosít, és bármely x1, x2, x8 vagy x16 sínre telepíthető. A szabványos hálózati kártyákhoz képest a PCI nagyobb sávszélességet, megbízhatóságot valamint jobb funkciókat kínál, így gyorsabb és stabilabb kapcsolatokat élvezhetsz.


Rugalmas kétsávos kapcsolat

Az Asus PCE-AC55BT egy kétsávos kapcsolatra képes PCI Express adapter, amely a 802.11ac 2x2 WiFi szabványt támogatja és akár 867 Mb/s sebességet is kínál, amely háromszor több, mint a 802.11n WiFi standard esetében. Az elegáns aljzatnak és a külső antennának köszönhetően úgy pozícionálhatod az antennát, hogy az a legoptimálisabban helyezkedjen el a lehető legjobb jelvétel érdekében.


Bluetooth 4.0 és BLE

Az eszköz Bluetooth 4.0 felületet kínál kétféle üzemmóddal és csatlakoztatható a legújabb BLE technológiát támogató eszközökkel is. Az alacsony energiafelhasználású technológiának köszönhetően ideális IT területen, az egészségügyben, a fitneszhez és otthoni szórakozáshoz.


Intel Wireless Display (WIDI)

A számítógépen tárolt tartalmat vezeték nélkül játszhatod le a nagy képernyős HDTV-n. Ugyanakkor zavartalanul dolgozhatsz a számítógépen vagy a televízión.

Paraméterek

Wi-Fi paraméterei

WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b, WiFi 802.11a
WiFi verzió WiFi 5

Tulajdonságok

Male csatlakozók PCI Express
Antenna típusa Levehető
Funkció MIMO, WiDi (Intel Wireless Display)
Kód:  NM301j
Termékszám:  90IG02Q1-MM0R10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20