Oldal frissítése

ASUS P2B

2,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS P2B

Az ASUS P2B remekel a rugalmasság és a beépített akkumulátor tervezés források, beleértve a teljes függetlenséget. Gondolkodás volt a kis méret és súly, a könnyű használat, a sebesség a telepítés és a tartósság. Ezért tervezték könnyű hordozhatóság és azonnali megindítása szűrés nélkül keres aljzatba. Alkalmazza az oktatás és az üzleti felhasználásra. A projektor be- és kikapcsolása, mindössze 5 másodperc és létrehoz vetítés 42 "távolságból csak egy méter! Kitűnő olvasható vetítés népszerű WXGA felbontás és tökéletes színtelítettség. Megkönnyítése mobil vetülete az alsó a beépített állvánnyal.
Az előnye, hogy ez a modell egy innovatív beépített hangszóró, egy slot Micro SD kártya, 2 GB memória és támogatja a legkülönbözőbb fájlokat. Modell P2B kizárólag támogatja a hang-és videó formátumokat, hanem irodai ismert formátumot. Megbirkózik dokumentumok PDF és Word, Excel egy táblázat, hanem az egész PowerPoint bemutató. Az automatikus trapézkorrekció érzékeli orientáció és automatikusan korrigálja torz trapéz képeket jelentkezik, amikor kiálló szögben. A kép már nem kell kézzel beállítani, így megtakarítja a sok bánat és az idő. Ha folyamatosan kiálló táblázatban, akkor biztosan jól jön az automatikus korrekció együtt mellső lábak hangsúlyozni a képet.
Kérjük, még a csere ideje fejlett RGB LED-es lámpák, mely egészen a 30.000 óra! Annak ellenére, hogy kiváló tartósság biztosít fényáram 350 lumen és részletes különbségek árnyalatú kontrasztaránya 3500: 1. Videojel hozhat a projektort a mellékelt kábellel, amely megszüntette a szokásos számítógépes tűs D-Sub (VGA). Ahhoz, hogy a digitális jelet a HDMI / MHL, amellyel csatlakozni laptopok, hanem kompatibilis okostelefonok és tabletta, amely feltöltődik, ha csatlakoztatva van.

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1280 × 800
Maximális felbontás 1280 × 800 px
Kontraszt 3 500:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,5 m
Maximális vetítési távolság 3 m
Minimális képátló 50,8 cm (20 ")
Maximális képátló 304,8 cm (120 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás LED
Élettartam 29 411,77 óra (1 225,49 nap)
Zajszint 32 dB
Maximális fogyasztás 30 W

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 14,2 cm
Magasság 3,46 cm
Mélység 13 cm
Tömeg 0,66 kg
Kód:  WA090e
Termékszám:  90LJ0031-B01020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10