Oldal frissítése

ASUS N3150M-E

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS N3150M-E

Az Braswell platformra épülő, microATX formátumú alaplapot négymagos integrált Intel Celeron 1,6 GHz processzorral látták el. A Braswell processzorokat magas teljesítmény jellemzi, melyek TDP értéke mindössze 6 W. Az N3150M-E alaplap leginkább olyan számítógépekhez készült, melyek egy otthoni média center funkcióját töltik be, vagy olyan felhasználók számára, akik eszközüket alacsonyabb megterhelésnek teszik ki.
A két csatornás RAM akár a 8 GB DDR3 memória foglalattal is elbír. Ami a kapcsolódást illeti, az alaplapot rendkívül hatékony módon szerelték fel. A merevlemezek a SATA III eszközön keresztül 6 Gb / s sebességgel kapcsolódnak a külső tárolóhoz,  kihasználva a nagy sebességű USB 3.0. csatlakozást. Ezen kívül természetesen egy Gigabit LAN port és egy PCIe busz is helyet kap az alaplapon. A monitort minőségi HDMI, illetve VGA (D-SUB) csatlakozók kötik össze, melyek a maximális 3840 x 2160 pixel felbontásra képesek.  
A kevésbé tapasztalt felhasználók számára az eredetileg feldolgozott grafikus UEFI BIOS jelenthet hatalmas előnyt, ami szintén rengeteg lehetőséget kínál. Csupán egy kattintással kiválaszthatja a rendszerindító eszközt vagy át is nevezhet más eszközöket. A BIOS frissítés pedig USB csatornán keresztül történhet operációs rendszertől függetlenül.
Az ASUS N3150M-E számtalan kiegészítő eszközzel kompatibilis, mint például memória modulokkal, grafikus kártyákkal vagy tápegységekkel. Ezen kívül további hardverek közül is szabadon választhat. Ha még nem teljesen biztos abban, mely termékeket választaná, keresse fel a gyártó honlapján elérhető minősített szállító listát (QVL), ahol egyszerűen ellenőrizheti az alaplaphoz kiválasztott alkatrészek kompatibilitását.

Legfőbb jellemzői:

  • Bizonyított minőség és a magas kompatibilitás
  • USB 3.0 erősítés (UASP támogatás): 170% gyorsabb átviteli sebességet biztosít, mint egy hagyományos USB 3.0. eszköz
  • AI Suite 3: ASUS-funkciókhoz való innovatív hozzáférés
  • UEFI BIOS EZ Mode: barátságosabb, egyszerűbb és felhasználó barát felület
 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Lapkakészlet Intel N3150

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső HDMI, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC950w1e
Termékszám:  90MB0M20-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15