Oldal frissítése

ASUS N3050I-C

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS N3050I-C

Az ASUS N3050I-C egy mini ITX formátumú alaplap, amelyet a Braswell termékcsaládból származó integrált kétmagos Intel Celeron N3050 processzorral láttak el, amelynek órajele 1,6 GHz. A Braswell processzorokat leginkább hatékonyságuk jellemzi, ezért TDP-értékük csupán 6 W. Ezek az alaplapok jól használhatók olyan számítógépekben, amelyek hatalmas otthoni médiaközpontként szolgálnak, vagy kisebb rendszerigényű felhasználóknak.
A memória beszereléséhez két foglalat áll rendelkezésre, amelyekbe akár 8 GB kapacitású DDR3-as egységet is helyezhetünk Dual-channel módban. Ami a csatlakozásokat illeti, az alaplapot igen hatékonyan szerelték fel. A merevlemezek a SATA III segítségével 6 Gb/s sebességgel csatlakoznak, a külső tárolóeszközök pedig kihasználják a nagysebességű USB 3.0-ás kapcsolatot. Természetesen van egy gigabites LAN port is és PCIe belső bővítő foglalat. A kijelzőeszközök csatlakoztatásához a HDMI-vel 3840×2160 pixel maximális felbontással vagy VGA (D-SUB)-on keresztül van lehetőség.  
Kevésbé tapasztalt felhasználók számára nagy előnyt fog jelenti az eredeti, kidolgozott grafikus UEFI BIOS, amelyen keresztül egérrel vezérelhető és számos beállítási lehetőséget kínál. Így egyszerűen kiválaszthatja a rendszerindítási prioritás opciót vagy a porton belüli SATA átnevezését felhasználási mód szerint. Tényleges BIOS frissítésre USB-eszközön keresztül is lehetőség van az operációs rendszer keretein kívül.
Az ASUS N3050I-C több ezer összetevővel kompatibilis, például különböző memóriamodulokkal, csúcskategóriás videókártyákkal vagy hatékony tápegységekkel. Így lehetősége lesz egy egyedi számítógép létrehozására-  Ha még csak a tervezési fázisban van, akkor minden bizonnyal célravezető lesz megismerkednie a gyártó weboldalán a Qualified Vendor List (QVL)-tel, ahol ellenőrizheti, hogy az alaplap kompatibilis-e a kiválasztott alkatrészekkel.

Legfontosabb jellemzők

  • Bizonyított minőség és magas kompatibilitás
  • USB 3.0 Boost (UASP Támogatás): 170%-kal gyorsabb átviteli sebesség, mint a hagyományos USB 3.0
  • AI Suite 3: Hozzáférés innovatív ASUS-funkciók
  • UEFI BIOS EZ Mode: barátságosabb, könnyebb és intuitívabb környezet
 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Lapkakészlet Intel N3050

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső COM, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI express x4
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC950v1b
Termékszám:  90MB0M30-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10