Oldal frissítése

ASUS N Travelair 500 megabájt fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS N Travelair 500 megabájt fekete

Szenvedélyes szerelmesek lehetett mostanáig panaszkodnak kis kapacitás a fájlokat. De a vége az érkezés Travelair mert tartalmaz egy merevlemez, amelynek kapacitása 500 MBSzállíthatók több száz filmmel és több ezer fotó és dalok. A tárolt adatok után Access vezeték nélkül az okostelefonról vagy tablet segítségével átlátható alkalmazás AiDrive. Az NFC technológia azonnali csatlakozást egyetlen gombnyomással kompatibilis eszközökkel.

Legfontosabb jellemzők

  • Intuitív, könnyen használható társa az alkalmazás (Android, iOS, Kindle Tűz)
  • Kapacitás 500 MB a teljes gyűjtemény multimédia fájlok
  • Backup SD kártya
  • Performing cseppálló (IP43)
  • Egyidejű csatlakoztatását akár 5 különböző eszközök (3 × stream)
  • Megkönnyítette interneteléréssel NFC

útitárs

Ahhoz, hogy a mobil életstílus rá épültek 8 órányi akkumulátor. Ellenállni egy igazi rohanás. Lefedettség IP43 eddig, hogy megvédje a belső elektronika véletlen fröccsenés. Ez is egy SD kártya olvasó, így tökéletes megoldás a biztonsági mentést digitális fényképeket útközben. Vagy át a képeket, hogy Travelair N, törölje az SD kártya és lő több kép. AiDrive alkalmazások Android és iOS kínál az intuitív felhasználói felület a gyors és egyszerű megtekintését fényképeket és megoszthatja azokat.

Kül- és beltéri

Vezeték nélküli adatfolyamok letöltéséhez otthon. Miután csatlakozott az otthoni hálózat patak tartalom sokféle eszköz, beleértve az intelligens TV-k, laptopok, okostelefonok és tabletta. Travelair N egy szórakoztató és egyszerű módja a fájlok megosztására családjával és barátaival, hogy több eszköz egyszerre. Egyszerre eleget legfeljebb öt készülékre fájlátvitel közben, és akár három készüléket, miközben streaming HD filmeket. Travelair N is fel van szerelve USB 3.0 technológia hihetetlenül gyors fájlátvitel a PC vagy Mac.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 500 GB (0,5 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 90 mm (9 cm)
Magasság 140 mm (14 cm)
Mélység 25,5 mm (2,55 cm)

Tömeg

Tömeg 300 g (0,3 kg)

Szín

Szín Fekete
Kód:  NM360a5
Termékszám:  90DW0010-B19000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20