Oldal frissítése

ASUS M32CD-K-CZ005T

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS M32CD-K-CZ005T

A tökéletes otthoni számítógép

Nagy multimédiás teljesítmény

A számítógép szíve a 7. generációs Intel i5 7400 Kaby Lake processzor, amely gondoskodik a gyors és hatékony multitaskingról. Az átlagon felüli 12 GB-os DDR4 rendszermemóriája pedig kétszer akkora teljesítménnyel tud szolgálni, mint a régebbi DDR3-as. Ahhoz, hogy végre egy tökéletes felbontásban tudd kiélvezni a megjelenített kép szépségét, a számítógép még egy új Pascal maggal ellátott NVIDIA GeForce GTX 1050 videokártyával is büszkélkedhet.

7. generációs Intel processzor

DDR4 rendszermemória

NVIDIA videokártya

Ultrarealisztikus megjelenítés

A nagyteljesítményű NVIDIA videokártya egy teljesen új szintre emeli az otthoni szórakozást. Végre teljes mértékben kiélvezheted a nyaralások alkalmával készített fotóid, a legjobb filmes újdonságokat, vagy csak az internetes böngészést egy elképesztő felbontásban

Ultra realisztikus nézet
 
 
Ultra realisztikus nézet
 
 

Tökéletes hangzás az igazi audiofileknek

Élvezd hát a kristálytiszta és jól érthető hangzást, illetve az erőteljes basszusokat a SonicMaster technológiának köszönhetően!

 
Kód:  TA235e35
Termékszám:  M32CD-K-CZ005T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15