Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Asus laptopok

Asus laptopok

Asus laptopok

1989-ben az Asus néhány alkalmazottal, egy kis alaplapgyártóként indult. Ma már széles termékpalettával rendelkezik, amelyet a PC-alkatrészek, notebookok, számítógépek, telefonok és monitorok uralnak. Az Asus laptopok a különböző típusú felhasználók minden igényét kielégítik. A széles laptop kínálatban találhatóak otthoni, általános használatra szánt, irodai, gamer laptopok vagy professzionális mobil munkaállomások. Ezekhez gazdag kiegészítőválaszték tartozik, legyen akár táskára, egérre, adapterre, dokkolóra vagy például külső meghajtóra is szükséged.

alap asus laptopok

Asus laptopok otthoni és irodai használatra

Az Asus belépőszintű és irodai laptopok könnyűek, vékonyak és hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkeznek, így ideálisak utazáshoz. Internetes böngészéshez, egyszerűbb alkalmazások futtatásához, multimédiás tartalmak lejátszásához vagy kevésbé erőforrás-igényes játékokhoz is használhatók. Előnyük mindenekelőtt a jó ár-érték arány. A legtöbb otthoni Asus laptop szabványméretű 15,6 colos kijelzővel rendelkeznek és még az olcsóbb gépek között is találhatunk SSD meghajtóval ellátott típust. A kevésbé igényes felhasználók számára elegendő egy Asus netbook, amely csak a legalapvetőbb funkciókra összpontosít.

Asus gamer laptopok nem csak e-sport bajnokoknak

Az Asus gamer laptopjai komoly tagjai a gaming társadalomnak. Az Asus gamer laptop kínálat nagyon gazdag és tartalmaz belépőszintű és prémium csúcskategóriás modelleket is. A teljesítményről leggyakrabban az Intel Core i5, Core i7 processzorok gondoskodnak, de az Asus előszeretettel nyúl a hasonló teljesítményre képes AMD Ryzen 7, 5 és FX CPU-khoz is. Mivel egy Asus gamer laptop elképzelhetetlen bika videókártya nélkül, az összes modellben NVIDIA Geforce GTX, RTX vagy Radeon videokártyák felelnek a grafikus feladatokért. A kategória teljes értékű képviselői az Asus ROG gamer laptopok, amelyek a legújabb játékokat is képesek teljes részletességgel kezelni. Az Asus ROG gaming laptopok másik előnye a dedikált játékközpont, amely lehetővé teszi, hogy a laptopot a játék igényei szerint állítsd be.

Asus gamer laptopok
Asus professzionális laptop

Professzionális Asus notebookok igényes felhasználóknak

Az Asus professzionális notebookok minden tekintetben kielégítik a legigényesebb felhasználók igényeit is. A nagy teljesítményt a legújabb generációs Intel Core i7 processzorok biztosítják. A karcsú test alacsony súllyal kombinálva kiváló mobilitást garantál. Az Asus professzionális notebookok Windows 10 Pro alap operációs rendszerrel vannak felszerelve, a kiválasztott modellek pedig ujjlenyomat-olvasóval vagy TPM-chippel is rendelkeznek.

Asus 2 az 1-ben laptopok – Asus Tablet PC

Az Asus 2in1 gépei a laptopok és tabletek előnyeit egyesítik magukban. Hatékonyak, vékonyak és nagyszerűen néznek ki. Ehhez a kategóriához tartoznak az Asus ZenBook Flip sorozat modelljei. Az Asus inkább a 360˚-ban kihajtható kijelző mellett tette le a voksát, így egyszerre kapunk egy csúcsteljesítményű laptopot és tabletet is. Ennek a megoldásnak a hátránya a súly lehet, de mivel az Asus 2in1 laptopok tömege nem haladja meg az 1,3 Kg-t, tablet üzemmódban is kényelmes a használatuk. Egy prémium minőségű Asus tablet PC remek szórakoztató eszköz is, a gyártó ismert végletekig kidolgozott hangszóró rendszeréről is.

Asus 2 az 1-ben laptop
Stílusos Asus ZenBook 3 Deluxe laptop

Stílusos Asus laptopok

Dizájnra, de ugyanakkor nagy teljesítményre is szükséged van? Akkor a stílusos Asus laptopok neked valók. Az Asus számítógépek zászlóshajója a ZenBook sorozat, amely a 7. generációs Intel Kaby Lake CPU-nak köszönhetően a legigényesebb alkalmazásokkal is megbirkózik. A VivoBook Pro sorozatba tartozó Asus számítógépek kisebb, mégis elegendő teljesítményt nyújtanak. Ráadásul érintőképernyős kijelzővel rendelkezik. A kevésbé igényes felhasználók számára rendelkezésre állnak az Asus VivoBook S15 laptopok - ezek az Intel Core i5 processzoroknak köszönhetően közepesen igényes alkalmazásokkal és játékokkal is megbirkóznak.

Praktikus kiegészítők Asus notebookokhoz

Az Asus számos tartozékot és kiegészítőt kínál laptopjaihoz. Például különböző típusú egereket találsz, legyen szó akár gamer egerekről, akár klasszikus, vezetékes vagy vezeték nélküli egerekről. Természetesen vannak elegáns laptop-táskák vagy Asus dokkolóállomások is, amelyek megkímélnek a perifériák gyakori csatlakoztatásától és leválasztásától. Így állandóan csatlakoztathatod hozzá az összes perifériádat. Az Asus kiegészítők közé tartoznak az adapterek, a külső meghajtók és a lemezek is.

Asus dokkolóállomás

További hasznos információk az Asus laptop termékeinkről

Otthoni Asus laptopok ár szerint

Az alacsonyabb árú Asus laptopok nagyrésze Intel i3 processzorral van felvértezve, amely gond nélkül megbirkózik a mindennapi használat során fellépő igényekkel. Az Asus otthoni gépeinek is remek a csatlakozó felszereltsége, így nem okoz gondot az olcsóbb modellekben található kisebb kapacitású SSD meghajtó. USB 3.0 típusú portokon keresztül külső tárhelyet tudunk a laptophoz csatlakoztatni.


Így akár 130 000 Ft körüli áron tudunk vásárolni villámgyors SSD-vel szerelt otthoni Asus laptopot.


Ezt a kategóriát képviseli például az Asus VivoBook sorozat, melyből az X sorozat nagyobb teljesítményt kínál.


Asus notebookok
Asus ROG SCAR laptopok jellegzetes RGB-színeffektekkel

Asus gamer laptop ár szerint

Épp a TUF szériának köszönhető, hogy már 300 000 Ft alatt tudunk Asus gamer monitort vásárolni, ahol megkapjuk az erős processzor – dedikált 4 GB videókártya - SSD meghajtó hármasát. Az olcsó Asus gamer monitorok azonban remekül megállják a helyüket más felhasználási területen is, nem hiányzik róluk a teljes numerikus billentyűzet és 300 000 Ft alatt IPS panelt is találunk.

Fémvázas Asus laptopok

A fémházas, stílusos laptopok ötvözik a strapabíró vázat és a nagy teljesítményt. A kategória zászlóshajója az Asus ZenBook sorozat, mely kapható 360˚-ban kihajtható kijelzővel és hagyományos kialakításban is és az Intel i5/i7 CPU-nak köszönhetően megbirkózik a leginkább erőforrás-igényes alkalmazásokkal is. Az Asus VivoBook sorozat laptopjai között is találunk ütésálló fémházas modelleket, szabványméretű 15,6 colos kijelzővel, de jelen vannak a könnyebb és kisebb 13,3 colos laptopok is. A fémvázas Asus laptopok strapabíró kialakítása összhangban van a belső összetevőkkel is, a legolcsóbb modell is legalább 8 GB RAM memóriával bír és tárhelyként SSD meghajtó szolgál.

Asus laptop
Asus ZenBook prémium üzleti laptop

Kicsit bővebben a praktikus Asus laptop tartozékokról

Az Asus sokféle kiegészítőt és tartozékot kínál laptopjaihoz. Például különféle egereket, legyen szó akár gamer, klasszikus, vezetékes vagy vezeték nélküli típusról. Az Asus egér kínálata a kiegészítők terén a leggazdagabb. Ez összefüggésben van az Asus ismert gamer szériáival (ROG, TUF Gaming). A gamer Asus egerek dizájnja követi a laptopok kialakítását a villogó fénycsíkokkal és logókkal.

Természetesen nem hiányoznak az elegáns laptoptáskák vagy az Asus dokkoló állomás sem, amelynek segítségével időt takaríthat meg a perifériák gyakori csatlakoztatása és leválasztása helyett. Az egyes kábelek maradhatnak csatlakoztatva és a laptopot elegendő csak mindig a dokkolóba helyezni. Az Asus tartozékok között megtalálhatók az adapterek, a külső meghajtók és merevlemezek is.

Az Asus nemcsak gamer laptopokban erős, hanem széles a gamer monitor kínálata is. A gaming monitorok osztályában innovatív szerepet is betölt, elsőként jelentkezett egy 360Hz képfrissítési gyakoriságú, profi e-sport versenyzőknek szánt képernyővel, ami a 2020-as év egyik nagy újdonsága volt gamer vonalon.

Paraméterek módosítása
178 termék

Asus laptopok

A Asus laptopok kategóriában összesen 178 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05