Oldal frissítése

ASUS H81T

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS H81T

Ez a mini-ITX formátumú alaplap szinte ugyanolyan felszereltséggel és modern funkcióval rendelkezik, mint egy szabványos alaplap. Legideálisabb esetben olyan minden egyben számítógép is építhető belőle, amelynek nagyon alacsony az energiafogyasztása. Van benne egy Mini-PCIe x1 foglalat opcionális WiFi / Bluetooth vezérlőhöz vagy 2 db mini-SATA port SSD-khez. Két képalkotó eszköz csatlakoztatásához használhat 1 modern HDMI csatlakozót 4096x2160 képpontos 24 Hz-es megjelenítéshez és 1 DVI-csatlakozó. 1600 MHz-es memória támogatás és az egyéb hasznos technológiák lehetővé teszik a bevált és vékony Intel H81 lapkakészlet használatát.
A csatlakozási pontokat és foglalatokat figyelembe véve, az alaplap elég jól felszereltre sikeredett. A merevlemezeket a modern 6 Gb/s SATA III-mal vagy SATA II-vel kezelheti. Az alaplapon 2 db USB 2.0 és két nagy sebességű USB 3.0-as csatlakozási pont található. Az alaplapot felszerelték EPU lapkával is, amelyet az AI Suite 3on keresztül lehet aktiválni így még több energiát takaríthatsz meg. Aktiválást követően optimalizálja a teljes rendszer fogyasztását és automatikusan felismeri a számítógép aktuális terheltségét és intelligensen változtatja az áramfogyasztási beállításokat. A Network iControl segítségével hozzárendelheti alkalmazásait hálózati kapcsolatának sávszélességéhez.
Az egérrel vezérelhető, egyedi UEFI BIOS számos beállítási lehetőséget biztosít attól függetlenül attól, hogy rendelkezik-e rendszer betöltő eszközzel és képes lesz átnevezni egyes SATA portokat, attól függően, hogy mire használja őket. Az ASUS CrashFree BIOS 3-bak köszönhetően lehetővé válik sérült BIOS-adatainak visszaállítása egy USB-s pendrive vagy a mellékelt telepítő CD segítségével, amely tartalmazza az eredeti BIOS-fájlokat. A mellékelt szoftverek között megtalálható az AI Suite 3 alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással kezelje alaplapja teljesítményét, a ventilátorvezérlést, a zajszintet és változtatásokat is alkalmazhat processzorán.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel H81

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés SO-DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, eSATA, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial ATA II, Serial-ATA-III, USB 2.0 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
Kód:  AC958f6a2
Termékszám:  90MB0HU0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20