Oldal frissítése

ASUS H81-PLUS

4,0 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS H81-PLUS

Alaplap ASUS H81-PLUS, amelyet kifejlesztett Intel IV. generáció. Összehasonlítva a korábbi modellek, változás volt a tervezés során. Az eredeti kék színét váltotta modern arany. A tábla is kínál az új felhasználói felület UEFI BIOS, 5X védelem, támogatás csatlakoztatásához több monitor és nagy átviteli sebességet használ USB 3.0 Boost technológiát.
Alaplap védi a számítógépet egy ötszörös védelmet érintő stabilitását a villamosenergia-rendszer digitális DIGI + VRM, túláram, ESD védelem, kiváló minőségű tranzisztorok és félvezetők és acél hátsó I / O panel, korrózióálló. Ez a komplett védelem biztosítja nem csak a kiváló tartósság és a megbízhatóság, hanem a legjobb minőséget.
Az alaplap támogatja processzorok IV. Generációs Intel Core ™ i7 / i5 / i3 / Pentium / Celeron, amelyek közül a legerősebb processzor a világon. Bázisok a helyét viseli a LGA1150. Nagy teljesítmény és zökkenőmentes működését az integrált GPU integrált memóriavezérlőt, PCI Express integrált grafikus kimenet támogatás, PCI Express x16 és kétcsatornás DDR3 memória (2 DIMM).

USB 3.0 Boost akár 70% -kal gyorsabb

USB 3.0 Boost technológiát támogatja a UASP (USB Attached SCSI Protocol). A technológia USB 3.0 Boost-USB eszközök adatátviteli akár 70% -kal gyorsabb és javítja az amúgy is lenyűgöző sebességű USB 3.0 interfész. ASUS szoftver automatikusan felgyorsítja az adatátviteli sebességet, a kompatibilis tartozékokat támogatja az USB 3.0 interfész, anélkül, hogy beavatkozzon a semmilyen módon.

AI Suite 3

ASUS AI Suite 3 új felhasználói élményt nyújtanak a tiszta és vonzó felület, amely támogatja a nagyobb monitorok. Ez a felület egyesíti az összes exkluzív ASUS-funkciót egyetlen, egyszerűen használható csomag, amely segít nyomon követni a tuningolás, a fogyasztás, a ventilátor sebessége, a feszültségek és még sok más. Ez a sokoldalú alkalmazás széles skáláját kínálja a könnyen használható funkciók, és nem kell állandóan váltani a különféle segédprogramok között.

ASUS Boot beállításnak

Hála az optimalizálás hardver ASUS Windows 8 olyan szolgáltatásokat nyújt, ASUS Boot beállításnak nagyobb rugalmasságot testre az indítási folyamat a számítógép. Megrövidíthetjük csomagtartó mindössze 2 másodperc alatt. Ha a felhasználó a Windows 8 és a még régebbi változatai a rendszer nem kell sokáig várni voltál pusztulás. Egyetlen kattintással közvetlenül hozzáférhet a BIOS-t és kiválaszthatja a preferált módszer indítás akár azonnal mozgatni az operációs rendszer, vagy válasszon egy klasszikus start. 

USB 3.0

Egy pár USB csatlakozók kétszer kényelmet. Könnyű hozzáférés az USB 3.0 interfész a hátlapon. Kihasználják a legújabb csatlakoztatási sebességgel akár tízszer magasabb, mint az előző USB 2.0 interfész. Plug & play nagyon egyszerű és gyors.

SATA 6 Gb / s

Dupla sebesség. Használja ki a SATA 6 Gb / s, amelyek a technológia függvényében SATA 3 Gb / s növeli a skálázhatóságot, felgyorsítja az adatok beolvasását, dupla sávszélességet.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel H81

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső COM, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial ATA II, Serial-ATA-III, USB 2.0 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
PCI
Kód:  AC958g2
Termékszám:  90MB0GJ0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15