Oldal frissítése

ASUS H170l-PLUS DDR3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS H170l-PLUS DDR3

Vezető alaplap mini ITX formátumú LGA 1151 Intel chipset H170 szánt új generációs nagy teljesítményű processzorok Skylake. Szerelmeseinek hálózat játékgyártó felszerelt rekord integrált Wi-Fi 802.11ac és M.2, amely biztosítja a rendkívül gyors átviteli az adatokat.

legfontosabb jellemzői

  • Támogatja a legújabb Intel processzorok, 6. generációs
  • Modern portok M.2 és SATA Express port
  • Fan Xpert 2 tökéletes Hűto
  • A vezeték nélküli technológia Wi-Fi és Bluetooth
  • Széleskörű csatlakoztathatóság Monitor

Magas élettartam, a stabilitás és a hosszú élettartam

5X Protection technológia révén minőségi alkatrészek maximális biztonságot nyújt az e alaplap.Áramkörök ASUS alaplapok vannak ellátva integrált feszültség, amely védelmet nyújt a sérülés, ami miatt előforduló magas feszültség. A hosszabb élettartam az alkatrészek szintén hozzájárulnak a biztonsági funkciók ESD Gárda. Akár 3-szor hosszabb élettartam, mint a hagyományos lemezek dicsekedni hátsó bemenet / kimenet. Az utóbbi rozsdamentes acélból készült vékony réteg króm-oxid. Stabilitás a rendszer bővíthető digitális DIGI + VRM teljesítmény, ez ad a fórumon a megfelelő feszültségszint függően, mit csinál a számítógépen. 

Nagyteljesítményű az Ön szolgálatában

Větší flexibility a kompatibility desky dosáhnete díky podpoře paměťových karet typu DDR3 a DDR3L. A jelenlegi, két terület, ahol lehet csatlakoztatni kártyák maximális kapacitása 32 gigabájt Adatok másolása a külső eszközök az Ön rendelkezésére, összesen 12 USB port, köztük hat USB 3.0 a hátlapon.

Mert a merevlemezek jelenleg négy csatlakozó SATA 6 Gb / s. Azonban, ha számíthat a leggyorsabb futó operációs rendszer és a telepített alkalmazások, akkor élvezni fogja a jelenléte M.2 interfész, amely megvalósítja a sebesség akár hihetetlen 32 GB / s. Minden munkát a professzionális alkalmazások növeli többször, és akkor nem kell tölteni a drága időt vár a feldolgozás minden igényt. 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel H170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC989l
Termékszám:  90MB0N10-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05